Magento webshop aan King Software in 2 minuten

koppeling-magento-king-mage2king-v03_banner

In een heldere animatie leggen wij je in twee minuten uit hoe Vicus je kan helpen om te starten met een Magento webshop aan King. Met King Software kun je de productiviteit van jouw organisatie(s) maximaliseren, kosten beheersen en optimaal voldoen aan klantwensen. Heel handig als je een webshop wilt starten of een bestaande webshop wilt verbeteren.

Optimaliseren productiviteit

Vicus kan je helpen om de bedrijfsprocessen met de King Software te koppelen aan jouw Magento webshop en Vtiger CRM-systeem. Zo kun je heel eenvoudig jouw artikelen en voorraad beheren, jouw administratie voeren, jouw inkopen en uitlevering optimaal bijhouden en de relatie met jouw klanten intensiveren.

Uitleg in 2 minuten over Magento Webshop aan King en Vtiger CRM

Shop en King altijd up-to-date

Door jouw artikelen en voorraad bij te werken in jouw King Software worden wijzigingen automatisch doorgestuurd naar jouw Magento webshop. Klanten komen vervolgens via jouw campagnes op de webshop, maken snel hun keuzes en rekenen af.

De bestelling gaat via de VOSBA middleware naar jouw King administratie waar de order wordt gecontroleerd. Na goedkeuring van de order in King wordt deze vrijgegeven voor levering en worden de paklijst, pakbon en factuur aangemaakt. Vervolgens worden de paklijst en pakbon afgedrukt, het product wordt ingepakt en klaargezet voor verzending. De goedgekeurde zending wordt automatisch bij jouw logistiek dienstverlener aangemeld. De factuur gaat vanuit King per e-mail automatisch naar jouw klant.

Prospects opvolgen vanuit CRM

Klanten die wel een inlogaccount aanmaken maar geen bestelling plaatsen worden opgenomen in het CRM-systeem voor verdere opvolging.

Communiceren over klachten

Eventuele klachten kunnen klanten aanmelden via een RMA-formulier op jouw website. Het formulier komt vervolgens binnen in uw CRM-systeem voor verdere opvolging. Je bepaalt hoe je met de klacht omgaat en communiceert dat via het ticketsysteem naar jouw klant en interne organisatie voor verdere afhandeling.

Reviews van tevreden klanten

Enkele dagen na de verzending van jouw pakket ontvangt de klant een verzoek om een review te plaatsen. Je ontvangt daarvan een melding zodat je er direct op kunt reageren.

Vicus helpt je verder

Zo helpt Vicus je graag om van jouw webshop een succesvol online platform te maken. In no-time heb je een e-commerce bedrijf met meerdere verkoopkanalen en verschillende webshops die aansluiten op specifieke markten.

Neem contact op met Vicus e-Business Solutions.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden