Webwinkel aan Warehouse Management Systeem

Ook de logistiek wordt een stuk makkelijker met VOSBA. Sinds 2006 zijn steeds meer klanten onze manier van integreren gaan waarderen. Vicus levert stabiele koppelingen waardoor de kritische bedrijfsprocessen lekker draaien. Honderden orders per dag is geen enkel probleem. Kabeltje.com is er groot mee geworden en kan er nog jaren mee doorgroeien. Maar ook bedrijven zoals Nic. Oud, Action Groupdeals, Burton Car Company en Sigma Benelux profiteren van onze integratiekennis.

De kracht van de juiste koppeling

Vicus heeft de beste software om een CRM-systeem of webshop naadloos te koppelen aan andere bedrijfssoftware, zoals boekhouding, ERP-systemen of warehouse management systemen. Stabiel en betrouwbaar. Zodat onze klanten tijd besparen, betere service kunnen verlenen en meer rendement halen uit hun webshop of CRM-systeem.

Steeds meer organisaties kiezen voor de CRM en e-commerce oplossingen van Vicus

Vicus is dé expert voor de implementatie en integratie van CRM en e-commerce oplossingen. Met open source software. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat u met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie meetbaar het meeste rendement uit uw ICT-systemen haalt. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat alle klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van organisaties.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden