Magento CRM Oplossing

Magento CRM

In het tijdperk van e-commerce in 2020 moet je continu richten om je online webshop te verbeteren ook de klantervaring is hier een belangrijk onderdeel van. Je moet je webshop altijd up-to-date houden met de laatse upgrades en Magento versies zodat die goed en veilig is. Goede promotie met advertenties in zoekmachines en andere websites, sociale netwerken speelt ook een belangrijke rol dat je webshop goede omzet maakt. Productshowcase, betaalproces, betalingen, orderafhandeling, moeten ook goed worden afgehandeld.

50% van de front-end en functies is verantwoordelijk dat je webshop uitstekende omzet maakt. Niet te vergeten moeten verkopers de resterende 50% vinden in de soepele back-end operatie, waarvoor een krachtig CRM-systeem nodig is om gedetailleerde database te beheren en juiste activiteiten uit te voeren voor juiste klanten. Dit kan ook een onderdeel zijn van de klantenservice zodat alles goed wordt afgehandeld voor het verbeteren van de klantervaring.

Wat is de beste Magento CRM oplossing?

Als je een CRM gaat kiezen moet eerst kijken naar verschillende factoren zoals:

  • Welke functies heeft het CRM
  • Is het geschikt om aan jouw webshop te koppelen
  • Heeft het alles wat je nodig hebt
  • Heeft het de mogelijkheid om uit te breiden

Een goed CRM systeem is vtiger, dit kan gemakkelijk gekoppeld worden met je Magento webshop zodat je alle informatie gemakkelijk kan opvragen dat kan worden gefilterd op datum, tijdsperiode, winkellocaties, producten, klant-ID’s of andere segmenten. Daarnaast zijn er nog vele andere belangrijke functies die je kan gebruiken om verkoop, marketing en klantenservice bij te houden. Zoals bijvoorbeeld:

Vtiger kun je gemakkelijk in gebruik nemen en later verder uitbreiden als dat nodig is. Er zijn verschillende vtiger add-ons op de markt en je kan dit CRM ook aan elke externe service koppelen zoals je dat zelf wilt. Dit geeft je veel vrijheid in de toekomst voor een succesvolle onderneming.

Vtiger – Functierijke en betaalbare Magento CRM

Vtiger is geschikt voor ieder bedrijf door een functioneel oplossingspakket dat wij aanleveren tegen een redelijke prijs. Met het vtiger CRM krijg je sterke functies voor verkoopondersteuning, zoals: gevisualiseerde verkooppijplijn, acties voor deals, automatisch herinneren en bijwerken van e-mail, enz.

Magento CRMHet CRM-systeem ondersteunt verkoopmanagers effectief door informatieve rapporten over de prestaties van verkoopmedewerkers te presenteren op een gebruiksvriendelijk paneel. Functies voor het verzamelen van data en verkoop helpen ook om veel tijd te besparen.

Deel jouw gedachten

No Comments

Ook interessant

geen berichten gevonden