Koppel je webwinkel aan je kassa of Point of Sale

de ultieme combinatie van een webwinkel met een fysieke winkel. Om je concurrentie voor te zijn, wil je naast je fysieke filiaal ook online actief worden. Vicus biedt een complete oplossing aan ondernemers met een winkel die daar zonder al te veel handelingen een webwinkel naast willen.

Makkelijk een webshop er bij

Je hebt al één of meer winkels en denkt erover na om een webshop te openen. Zo kun je jouw klantenkring nog verder uitbreiden. Je ziet echter op tegen het werk of het verdiepen in de techniek is niet iets waar tijd voor is. Het webwinkelsysteem van Vicus biedt vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell, een catalogus, vele talen, valuta- en belastingstelsels.

Met de door Vicus geboden totaaloplossing heb je snel een webwinkel aan Point of Sale kassa-systeem online zonder dat je daar veel omkijken naar hebt. Bijwerken gaat eenvoudig want de artikelen en artikelgroepen, inclusief teksten en afbeeldingen, worden bijgehouden in jouw winkeladministratie.

Administratie en webshop altijd actueel

Door de onderstaande bewezen combinatie heb je gegarandeerd een werkend totaalsysteem:

  • Een betrouwbare en veilige webshop gerealiseerd door Vicus
  • Een goed kassasysteem (POS = Point of Sale)
  • Een webwinkel aan Point of Sale koppeling en kassasysteem zodat je producten, voorraden en verkooporders automatisch worden verwerkt

Nieuwe artikelen gaan automatisch naar jouw webshop. Bij verkoop via je webwinkel wordt de voorraad verlaagd en artikelen die niet meer op voorraad zijn worden automatisch van de webwinkel verwijderd.

Koppel je webwinkel aan je kassasysteem

Een volledig werkend webshopplatform leverbaar in b2b en b2c. Het kan nationaal en/of internationaal en er zijn diverse branchemodellen om het helemaal op maat te maken.

  • Producten en voorraad van kassa naar de webwinkel
  • Verkooporders van de webwinkel naar kassa
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Begeleiding door de experts van Vicus

Succesmodel voor optimaal resultaat

Vicus is als geen ander in staat om jou daarin te begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen, van omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie. Ons e-commerce succes model dient hierbij als leidraad om tot een maximaal resultaat te komen.

Ervaren partner

Vicus bedacht en implementeerde de eerste webwinkel met kassakoppeling al in 2007. Vicus heeft inmiddels meer dan 300 implementaties op het gebied van e-commerce en CRM op zijn naam staan.

Inmiddels worden er al diverse merken kassa ondersteund. Neem contact met ons op om te informeren of ook jouw systeem al wordt ondersteund!

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden