Koppel je webwinkel aan je kassa of Point of Sale

de ultieme combinatie van een webwinkel met een fysieke winkel. Om je concurrentie voor te zijn, wil je naast je fysieke filiaal ook online actief worden. Vicus biedt een complete oplossing aan ondernemers met een winkel die daar zonder al te veel handelingen een webwinkel naast willen.

Makkelijk een webshop er bij

Het webwinkelsysteem van Vicus biedt vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell, een catalogus, vele talen, valuta- en belastingstelsels

Bijwerken gaat eenvoudig want de artikelen en artikelgroepen, inclusief teksten en afbeeldingen, worden bijgehouden in uw winkeladministratie.

Administratie en webshop altijd actueel

Nieuwe artikelen gaan automatisch naar uw webshop. Bij verkoop via uw webwinkel wordt uw voorraad verlaagd en artikelen die niet meer op voorraad zijn worden automatisch van de webwinkel verwijderd.

Succesmodel voor optimaal resultaat

Vicus is als geen ander in staat om u te begeleiden: van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen, van omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie. Ons e-commerce succes model dient hierbij als leidraad om u te helpen tot een maximaal resultaat te komen.

Ervaren partner

Vicus bedacht en implementeerde de eerste webwinkel met kassakoppeling al in 2007. Vicus heeft inmiddels meer dan 100 implementaties op het gebied van e-commerce en CRM op zijn naam staan.

Inmiddels worden er al diverse merken kassa ondersteund. Neem contact met ons op om te informeren of ook uw systeem al wordt ondersteund!

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden