Ecommerce Integratie Framework (VOSBA)

VOSBA: Het speciale Ecommerce integratie framework - De Vicus Open Source Business Architectuur, VOSBA, is al sinds 2006 een belangrijke tool voor alle Open Source software integratie oplossingen. Inmiddels is VOSBA uitgegroeid tot een gespecialiseerd CRM en E-commerce Integratie Framework.
Software-VOSBA-14_logo_1200x628

CRM en Ecommerce Integratie Framework

We hebben VOSBA in 2005 bedacht om een aantal uitdagingen in de koppelingen naar bestaande systemen op te lossen. Begin 2006 hebben we het eerste project met het VOSBA Ecommerce integratie framework opgeleverd waarbij een Zen Cart webshop aan Dynamics Navision werd gekoppeld.

Koppelen is niet moeilijk, integreren wel

Koppelen lijkt inderdaad niet moeilijk. Er zijn voldoende programmeurs die in staat zijn om met het nodige maatwerk twee systemen met elkaar te laten praten. Al lastiger wordt het als op zo’n communicatiemoment een van de systemen niet beschikbaar is. Of wat als er iets fout gaat? kan de fout dan snel worden gevonden? en hersteld? Worden dan ook de mislukte transacties automatisch opnieuw verzonden? controle van gegevens? flexibiliteit als er in één van de systemen maatwerk wordt gebouwd?

En hoe moet dat dan als de gegevens inhoudelijk niet op elkaar aansluiten? Bijvoorbeeld omdat het ene systeem Engels (yyyy-mm-dd) spreekt en het andere Nederlands (d-mmm-jj)? En zo zijn er nog veel meer integratiespecifieke problemen te identificeren.

VOSBA Ecommerce integratie framework is gemaakt om te zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel lopen. Dat u geen zorgen heeft over ‘technische’ of zogenaamde ‘semantische’ problemen. En programmeurs kunnen zich richten op de essentie van de zaak; uw bedrijfsproces.

Maatwerkoplossingen

VOSBA Adapters worden verbonden met uw bestaande software. Toevoegen van maatwerk aan uw software is hierdoor meestal overbodig.

Met het framework van VOSBA bouwt Vicus voor u  snel en gemakkelijk de nodige koppelingen tussen verschillende systemen die vervolgens stabiel en betrouwbaar met elkaar communiceren. Op basis van uw ICT-systeem en integratiebehoefte bedenken wij samen met u een geschikt model. Daarnaast selecteren, configureren en installeren wij de benodigde onderdelen. Vrijwel alle alle VOSBA objecten kunnen naar klantspecificaties uitgebreid worden.

Onze ervaring ligt in projecten met E-commerce en/of CRM integratie met bestaansde backoffice-systemen.

Stabiliteit en zekerheid

Profiteer zoals vele andere organisaties van de krachten van het VOSBA Ecommerce integratie framework, zoals:

  • Integratie van Webshops, zoals Magento, WooCommerce en Zen Cart;
  • Aansluiten van ERP systemen zoals Microsoft Dynamics Navision, King Software, Oculus, Axapta;
  • Warehouse Management Systemen koppelen zoals WICS;
  • Koppelingen met CRM systemen (b.v. Vtiger CRM);
  • Koppeling Google Analytics.

Op onze website leest u meer over het VOSBA Framework en kunt u aanvullende informatie aanvragen.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden