BadVak 2012 – Meer bezoekers naar uw toonzaal

Dank voor uw bezoek aan de BadVak 2012 in Den Bosch. Wellicht heeft u zelfs de presentatie van Luuk Roovers over de combinatie van Toonzaal en Internet bezocht. In elk geval bent u nieuwsgierig genoeg geworden om naar onze website te komen. Klaar om aan de slag te gaan. Niets doen is immers geen optie!
BadVak-2012_logo_228x119

Naast de presentatie van Luuk Roovers over de online mogelijkheden om bezoekers naar uw toonzaal te trekken vindt u op deze pagina aanvullende informatie.

Meer online bezoekers naar uw toonzaal

‘Meer in de toonzaal presteren door online goed te presenteren’ — Luuk Roovers, directeur Vicus eBusiness Solutions, vertelt over de online mogelijkheden van sociale media, internetmarketing, webshops en online catalogi om meer bezoekers naar uw toonzaal te trekken.

Niets doen is geen optie… En de kosten vallen mee!

Bij Vicus start u met elk budget. Wij gaan er vanuit dat als u goed gaat verdienen u vanzelf meer gaat investeren om uw proces nog beter te maken. En uiteraard geldt.. Hoe groter uw ambities (en organisatie), hoe meer budget u nodig heeft.

Webshop voor badkamervakhandel

Het is natuurlijk maar de vraag of u moet gaan meedoen met de online prijsstunters. U onderscheid zich door kwaliteit en ontzorging. Uw webshop of -site zal mogelijk meer de functie hebben van uithangbord en verkoopkanaal van accessoires en onderhoudsartikelen. Vicus helpt u graag verder met het maken van een goed plan en bouwen van de juiste oplossing.

CRM-systeem voor de badkamervakhandel

Onderzoek heeft aangetoond dat het onderhouden van de relatie met klanten lastig wordt ervaren. Met een telefoontje over de tevredenheid met de badkamer geeft u uw klant aandacht en gelegenheid om eventuele klachten te melden (mogelijk zelfs voor dat ze in de sociale media verschijnen).

Vicus helpt u verder met op uw branche gerichte CRM-software die alles bevat wat u nodig heeft om het contact met uw relaties uit te bouwen.

Marketing / formulebeheer Franchise organisatie

U zet een sterke formule neer voor uw aangesloten ondernemers. U ondersteunt hen waar u kunt. Vicus helpt u graag om een goed integraal e-commerce en relatiebeheer neer te zetten. Wij faciliteren uw workshops en prikkelen daarbij uw fantasie, wij inspireren en confronteren om samen tot een effectieve aanpak. Als het plan er ligt zorgen wij samen met u voor de uitvoering en uitrol.

Vicus heeft ervaring bij het neerzetten van multi-webshopomgevingen waarbij meerdere partijen uit de keten betrokken zijn. Samen werken we aan verschillende logistieke en commerciële concepten die uw aangesloten ondernemers klaar maken voor de toekomst.

Daarnaast ondersteunen wij u om de aangesloten ondernemers op te lijnen bij de moderne klantgerichte aanpak, ondersteund door een gebruikersvriendelijk en intelligent CRM-systeem.

Lage kosten door uniek concept

Waarom wij niet zo duur zijn? Dat komt omdat Vicus gebruik maakt van open source software. Dat is vrij beschikbare software waarvoor u geen licentiekosten betaalt. U betaalt alleen voor de uren die Vicus voor u besteed. Kunt u overweg met de standaard? dan blijven de kosten laag. Wilt u maatwerk omdat u daarmee meer gaan verdienen? dan bouwen wij dat als meerwerk graag voor u!

Uw BadVak 2012 E-commerce voordeel tot 1 augustus

Als bezoeker van de BadVak 2012 heeft u een streepje voor. Indien u ons opdracht gunt voor het inrichten van een webshop of CRM-systeem krijgt u gratis een e-commerce of CRM workshop van 3 uur op ons kantoor in Amersfoort.

BadVak 2012

Met als thema “duurzaam werkt” inspireerde groothandel Galvano en fabrikanten dit jaar met kersverse producttrends en -ontwikkelingen en tal van duurzame oplossingen en toepassingen. Alle ruimte voor nieuwe ideeën, kennis en inzichten voor badkamerprofessionals!

  • 36 exposanten
  • beursvloer van 2.500 m2

Toonzaal en Online

  • Verbeter klantrelatie
  • Ga waar uw klant is
  • Houdt contact na oplevering

Met experts komt u verder

Ik ga ook niet zelf een badkamer verkopen en aanleggen, dat is uw vak. Nieuwe media zoals internet en sociale media inzetten in combinatie met traditionele verkoop is ons vak – Neem dus snel contact op met de specialisten van Vicus om uw zaak verder te brengen!

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden