WordPress en WooCommerce onderhoud

Altijd up-to-date en veilig

Met dit abonnement zetten we elke week de laatste versies op je WordPress-systeem

altijd up-to-date en veilig

Vicus biedt nu een onderhoudsabonnement aan voor WooCommerce webshops die WordPress draaien. Met deze onderhoudsservice krijg je belangrijke updates voor WordPress. Deels zijn dit oplossingen voor problemen, deels verbeteringen in de beveiliging. Met dit abonnement zetten we elke week de laatste versies op je WordPress-systeem.

Starten met onderhoud basispakket?

Ondersteuning via de Vicus servicedesk!

Met dit abonnement op onze basissupport kun je gebruik maken van onze Servicedesk. Een onderhoudsabonnement heeft veel voordelen en zo is je website altijd up-to-date met de nieuwste WordPress versie.

Via de Servicedesk kunt u op werkdagen (ma t/m vr, m.u.v. feestdagen) tijdens kantoortijden (9.00-17.00) zowel telefonisch als via e-mail een beroep doen op ondersteuning door de medewerkers van Vicus.

Officiële WordPress patches voeren wij uit en testen of alle functie's van de webshop nog werken.

Vicus maakt automatisch back-ups van de site 'voor het geval dat' en een staging en ontwikkel-omgeving zodat er niet op de live-omgeving wordt ontwikkeld en getest.

Krijg toegang tot het Vicus klantportaal. Zo heb als klant gelijk inzicht in alle ontwikkelingen, updates en upgrades die op de webshop worden uitgevoerd.

Aansluiting op het CMDB (Configuration Management) van Vicus waarmee wij de configuratie van jouw webshop bijhouden en wij exact weten welke modules in de webshop zijn ondergebracht.

Je shop wordt aangesloten op ons beheerspaneel. Hiermee houden we je webshop steeds in de gaten. Je krijgt van ons ook elke maand een rapportage hoe je WordPress/WooCommerce webshop er voor staat.

Aansluiting op WordFence firewall, deze identificeert en blokkeert kwaadaardige activiteiten zodat je webshop veilig blijft.

Neem contact op met Vicus!

Start hier je WordPress onderhoud

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vul nu het contactformulier in!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen