WordPress Onderhoud

Online door jouw doelgroep gevonden worden

Vicus biedt nu een onderhoudsabonnement aan voor WooCommerce webshops die WordPress draaien. Met deze onderhoudsservice krijg je belangrijke updates voor WordPress. Deels zijn dit oplossingen voor problemen, deels verbeteringen in de beveiliging. Met dit abonnement zetten we elke week de laatste versies op je WordPress-systeem.

WooCommerce WordPress onderhoudsabonnement

STARTEN MET ONDERHOUD BASISPAKKET?

ONDERSTEUNING VIA DE VICUS SERVICEDESK!

Met dit abonnement op onze basissupport kun je gebruik maken van ons basispakket aan diensten en ondersteuning via onze Servicedesk. Een onderhoudsabonnement heeft veel voordelen en zo is je webshop altijd up-to-date met de nieuwste WordPress versie.

Veiligheid

Officiële WordPress patches voeren wij uit en testen of alle functie's van de webshop nog werken. Aansluiting op WordFence firewall, deze identificeert en blokkeert kwaadaardige activiteiten zodat je webshop veilig blijft.

Servicedesk

Via de Servicedesk kunt u op werkdagen (ma t/m vr, m.u.v. feestdagen) tijdens kantoortijden (9.00-17.00) zowel telefonisch als via e-mail een beroep doen op ondersteuning door de medewerkers van Vicus.

Back-ups

Vicus maakt automatisch back-ups van de site 'voor het geval dat' en een staging en DEV omgeving zodat er niet altijd op de live omgeving wordt ontwikkelt en getest.

CMDB

Aansluiting op het CMDB (Configuration Management) van Vicus waarmee wij de configuratie van jouw webshop bijhouden en wij exact weten welke modules in de webshop zijn ondergebracht.

ManageWP

Installatie van het ManageWP. Met dit tool kun je makkelijk de hele webshop beheren vanuit een dashboard, back-ups maken en updates automatiseren. Dit bespaart tijd en zorgt dat updates sneller kunnen worden uitgevoerd.

Vicus klantportaal

Krijg toegang tot het Vicus klantportaal. Zo heb als klant gelijk inzicht in alle ontwikkelingen, updates en upgrades die op de webshop worden uitgevoerd.

NEEM CONTACT OP MET VICUS!

Start hier je wordpress onderhoud

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vul nu het contactformulier in!