Vtiger Nederland – Vicus ondersteunt Vtiger in Nederland sinds 2005

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Regelmatig krijg ik de vraag wie Vtiger Nederland is (ofwel wie is Vtiger Nederland, wil de echte opstaan?). Al 7 jaar bouwen wij nu met Vtiger CRM oplossingen om voor klanten verkoop, marketing en klantgerelateerd processen te optimaliseren.

Vtiger Gold Partner

Sinds 2007 is Vicus officieel vtiger Gold Partner (te controleren op de website van vtiger.com). Met name door onze succesvolle grootschalige implementatie destijds van vtiger CRM bij Euronext. Ik weet nog dat we met vertegenwoordigers van Euronext en NYSE in Amsterdam samen zaten om alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen en fase 1 van het CRM project bij Euronext te evalueren. Samen met de leadarchitect van het vtiger core team en vertegenwoordigers uit de US van NYSE werd de architectuur uitgebreid doorgesproken en werden zelfs een aantal nieuwe features en verbeteringen bedacht.

Vtiger Nederland succes gekopieerd

Ons succes wordt gekopieerd.  Dat is logisch! De term Vtiger Nederland is beperkt beschermd (alhoewel het formeel een bij de KvK geregistreerde handelsnaam van Vicus is). Er ontstaat dus nogal eens verwarring over de term vtiger Nederland.

Succesvolle Vtiger projecten

De jaren erna hebben we samen met het vtiger kernteam vele projecten uitgevoerd.  Onder andere bij de Nederlandse Belastingdienst en Gemeente Amersfoort. In 2011 konden wij het 50e serieuze vtiger implementatie traject op onze conto schrijven.  Onze kennis en expertise wordt van alle kanten bevestigd.

Vtiger Nederland voor alle branches

Vicus implementeerde daarnaast vtiger in veel verschillende branches waaronder financieel,  autobedrijven, handel en dienstverleners. Onze vtiger klanten zijn zowel kleine als grote organisaties in Nederland, België en Duitsland.

En ja dan mag je denk ik langzamerhand wel zeggen: Vicus is  Vtiger Nederland!

Commentaar welkom!

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden