Vtiger CRM in Amersfoort

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Vtiger CRM is een Customer Relationship Management oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Vicus ondersteunt vtiger in Amersfoort en de rest van Nederland en België.

Vtiger CRM relatiebeheer en virtueel kantoor

Vtiger omvat onder andere een klantportaal, productaanbod, prijslijsten, verkoopoffertes en rapportages. Vicus legt ondernemers uit Amersfoort en omgeving uit hoe ze daar efficiënt mee kunnen werken.

Vtiger CRM is eenvoudig in het gebruik en kent veel mogelijkheden. Door het te koppelen aan Microsoft Outlook, Thunderbird en Microsoft Word kunt u ook tijdens uw kantoorwerk gebruik maken van eerder verzamelde en opgeslagen informatie.

Vicus uit Amersfoort is uw vtiger CRM implementatiepartner

Vicus uit Amersfoort is vanwege haar ervaring en expertise sinds 2005 vtiger implementatiepartner voor vele ondernemers. En daar zijn we best trots op. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om uw vtiger systeem optimaal in te richten. En mochten er uitdagingen zijn die ons te groot zijn, dan kunnen wij als ervaren vtiger implementatiepartner met hele korte lijnen schakelen met het kernteam van de ontwikkelaars van vtiger CRM.

De vtiger helpdesk van Vicus in Amersfoort zorgt dat u ook in Amersfoort en omliggende gemeenten zoals Leusden, Eemnes, Soest en de rest van Nederland en zelfs België optimaal gebruik kunt maken van het vtiger CRM systeem.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden