Vicus publiceert Klant van het Jaar 2015: OKDV Groming Products

Het lijkt wel een snel accelererende Burton sportwagen. Hard werken en inzicht, investeren in logistiek proces en pand, anders kijken naar de business.

Kortom alle ingrediënten om groei te realiseren. En dat doen ze dan ook; sinds de livegang van de nieuwe Magento webwinkel stijgt de omzet in zowel winkel als webshop met grote sprongen.

Reden voor Vicus om OKDV eens extra in het zonnetje te zetten. Directeur Luuk Roovers van Vicus toog daarom naar Oosterhout om persoonlijk het goede nieuws aan Vader Ton, Moeder Annette en de zoons Mike en Dennis te vertellen. OKDV krijgt van Vicus een strippenkaart voor het uitvoeren van een aantal wensen. E-commercemanager Mike heeft overigens zijn wensenlijstje al klaar liggen!

De familie Van Gils wordt al jaren door hun klanten geprezen. Ze zijn al vele jaren de meest gespecialiseerde leverancier in professionele vachtverzorging. Hoofdzakelijk leveren ze aan Trimsalons, Dierenpensions, Dierenspeciaalzaken, Dierenklinieken en Webshops in diverse landen. Natuurlijk zijn trimmers in opleiding en startende salons bij OKDV aan het juiste adres. De showroom van 500m2 met Professionele vachtverzorging is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. De topmerken die zij veelal exclusief importeren staan hier uitgebreid gepresenteerd. Ook voor onderhoud, reparatie en slijpen kunt u bij OKDV terecht.

OKDV heeft een uitgebreide webshop en is actief op Facebook.