Net in dienst: Daniël!

We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Onze nieuwe medewerkers stellen we de komende tijd aan jullie voor. Het is nu de beurt aan Daniël.

Altijd leuk om goed nieuws te melden. We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Deze nieuwe medewerkers zullen wij de komende tijd één voor één aan jullie voor gaan stellen. Het is nu de beurt aan Daniël.

Iets over Daniël

‘Mijn naam is Daniel en ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. In mijn vrije tijd laad ik graag mijn batterij op door met maten de natuur in te trekken en nieuwe locaties te ontdekken. Rust is wat ik daar vind.’

Wat ga je doen binnen Vicus en wat heb je hiervoor gedaan?

‘Voordat ik mijn functie bij Vicus startte als junior Magento back end developer heb ik de opleiding software developer MBO 4 gedaan.’

Bonusfeitje!

‘Een onbekend talent van mij is, dat ik hele lekkere spaghetti carbonara kan maken.’

Wil je ook werken bij Vicus?

Wij werken met Magento (sinds 2007) en Vtiger CRM (Sinds 2005) en integreren deze aan back-office systemen zoals Dynamics, King Software, Oculus en Exact.

Voor ons Magento team zoeken wij nog een ervaren back end developer. En we hebben nog een boeiende vacature! Deze kun je hier vinden.

Drinken wij misschien binnenkort een kop thee of koffie samen?