Net in dienst: Patricia!

We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Onze nieuwe medewerkers stellen we de komende tijd aan jullie voor. We beginnen met Patricia.

Net in dienst! Altijd leuk om goed nieuws te melden. We zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen maanden ons team konden uitbreiden met nieuw talent. Deze nieuwe medewerkers zullen wij de komende tijd één voor één aan jullie voor gaan stellen. We beginnen met Patricia.

Iets over Patricia

‘Ik ben geboren in Frankrijk maar woon al vanaf mijn vierde in Nederland. Ik ben 31 jaar en woon sinds kort samen in Putten. Ik reis graag en ben elk jaar wel te vinden op een kajak in de Dordogne. Ook lust ik wel eens een lekker hapje en drankje en vind niets leukers dan dat samen met vrienden en familie te doen’.

Wat heeft ze hiervoor gedaan?

‘Hiervoor was ik vertegenwoordiger bij een internationaal bedrijf. Dit was een veelzijdige uitdaging binnen hardware en software. Deze productkennis had ik nodig voor mijn ondersteunede rol binnen de afdeling sales en marketing’.

Wat doe je binnen Vicus?

‘Ik zorg dat mijn collega’s zich volledig op hun werk kunnen richten. Als onderdeel van mijn werk heb ik contact met klanten en ik zorg ervoor dat de communicatie soepel en effectief verloopt. Hierin leer ik elke dag weer wat nieuws over onze IT-branche en van onze e-commerce klanten’.

Binnen Vicus zijn we enorm blij en we hopen dat we Patricia nog lang in dienst hebben.

Heb jij eventueel ook interesse naar een functie binnen Vicus? We hebben nog een aantal vacatures openstaan. Je kunt die hier vinden.