Magento Open Source 2.4.7 / 2.4.6 P5

Adobe Commerce 2.4.7 biedt ondersteuning voor PHP 8.3 en introduceert honderden verbeteringen. Kerncomponenten en externe bibliotheken zijn bijgewerkt. Prestatieverbeteringen zijn merkbaar, vooral bij het laden van complexe productpagina's. Als je de nieuwe functionaliteit niet nodig hebt raden we aan nu naar 2.4.6-p5 te updaten en te wachten op 2.4.7-p1.

Adobe Commerce 2.4.7 introduceert ondersteuning voor PHP 8.3. Het introduceert honderden kwaliteitsverbeteringen en -aanpassingen. Kerncomponistafhankelijkheden en externe bibliotheken zijn bijgewerkt naar de meest recente beschikbare versies. Deze release bevat aanzienlijke prestatieverbeteringen, waaronder snellere laden van productlijstpagina’s voor complexe producten met veel opties, en verbeteringen voor indexerbeheer. Deze release verhoogt de GraphQL-dekking voor aangepaste attributen en GraphQL-resolvercaches. Het introduceert ook ondersteuning voor recent bijgewerkte FedEx- en UPS-services.

De volledige releaseinformatie vind je op de website van Adopbe via deze link.

Versie 2.4.6-p5

Versie 2.4.6-p5 is een update die de voornaamste security updates bevat. We bevelen aan om over te stappen naar 2.4.7. als je de nieuwe functionaliteit nodig hebt. Als je dat niet nodig hebt reden wij aan om nu eerst 2.4.6-p5 te installeren en pas 2.4.7 zodra 2.4.7-p1 beschikbaar is (verwacht op 11 juni 2024).