Magento connector voor een soepele bedrijfsvoering

Een Magento connector kan worden gezien als een stekkerdoos waarmee bijvoorbeeld webshops, kassasystemen, CRM-systemen, ERP-software en CMS gekoppeld kunnen worden. Een Magento connector wordt mogelijk gemaakt door VOSBA e-solutions middleware.

VOSBA is in 2006 door Vicus ontwikkeld en dient als basis voor dergelijke integraties. VOSBA werkt via moderne koppelingen zoals REST en SOAP webservices, maar ook met traditionele XML en CSV bestandsuitwisselingen via FTP en databasekoppelingen. Binnen VOSBA worden dit connectors genoemd.

Magento connector King

Een Magento connector King zorgt voor een soepele bedrijfsvoering door uw webshop te koppelen aan de juiste ERP-software. Een Magento connector King zorgt ervoor dat uw webwinkel samen met uw King business software zorgen voor meer omzet en minder tijdverspilling.

Gebruikt u King Financieel en King Factureren? Vicus sluit uw webshop aan op uw verkoopgegevens zodat deze informatie niet meer ingevoerd hoeft te worden. Ook King Artikelen en King Logistiek koppelen wij aan uw webshop. Met deze software beheert u alle product-, order- en klantinformatie in King en synchroniseert automatisch met uw webshop. De online verkopen worden direct naar King doorgestuurd.

In welke fase u zich ook bevindt, Vicus denkt met uw mee. Samen met uw King dealer zorgen wij voor een passende oplossing.

Magento connector Exact

Een Magento connector Exact wordt de ERP-software van Exact gekoppeld aan uw Magento webshop. De Magento connector Exact is ondertussen bij veel Globe klanten actief en bestaat uit:

 • Een kant-en-klare extensie voor: Financieel, Logistiek en B2B
 • Instelbare configuratie momenten
 • Gegevensvalidatie via E-SDK Globe Client of Entity Services
 • Tweeweg-integratie
 • Eenvoudig aan te passen aan je specifieke wensen
 • Uit te breiden met standaard aanvullende modules voor o.a. bestel- en factuurhistorie en contactpersonen
 • Ondersteuning van Matrix artikelen, prijslijsten, prijsafspraken en staffels, meerdere stores & storeviews, afbeeldingen, meerdere administraties etc.

Binnen de koppeling zijn ook de volgende add-ons verkrijgbaar:

 • Meerdere contactpersonen: Werk je B2B? En hebben je klanten meerdere contactpersonen(inkopers)? Dan zorgt de add-on meerdere contactpersonen ervoor dat deze samen komen onder een debiteur in Exact Globe.
 • Orderhistorie: Met de add-on orderhistorie worden orders vanuit Exact Globe ook zichtbaar voor klanten binnen Magento. Zo heeft je klant in één oogopslag alle informatie voorhanden.
 • Factuurhistorie: Met de add-on factuurhistorie heeft je klant naast zijn orderhistorie ook inzicht in zijn facturen binnen Magento.
 • Special products: Werk je met matrix artikelen, variant artikelen of stuklijsten? Dan kun je gebruik maken van de module Special Products. Vanuit de matrix artikelen worden binnen Magento automatisch configurabele producten aangemaakt. Werk je met stuklijsten en/of variant artikelen dan kunnen deze automatisch worden omgezet in gebundelde producten (bundled products).

Magento connector Dynamics NAV

Een Magento connector Dynamics NAV is de perfecte oplossing voor een webshop eigenaar die gebruik maakt van Microsoft Dynamics NAV maar daar nog geen optimaal gebruik van maakt.

De experts van Vicus gaat na een grondige analyse samen met uw team aan de slag om een koppeling te realiseren. Middels de Magento connector blijft uw team werken met het Dynamics NAV dat zij kennen. Producten, voorraden en actuele (klant specifieke) prijzen worden naar de Magento webshop overgezet en de verkooporders komen in uw Microsoft Dynamics NAV systeem binnen.

 • Koppeling naar internetkassa van Ogone of Buckaroo.
 • Producten en voorraad van Navision naar de Magento webshop.
 • Verkooporders van de Magento winkel naar Dynamics Navision.

Magento connector vtiger

Met een Magento connector vtiger combineert u de voordelen van een Magento webshop met de sterke punten van een vtiger CRM systeem. Met deze connector beschikt u over een innovatief e-commerce platform dat meegroeit met uw organisatie.

Magento is het e-commerce platform van deze tijd. Een uitstekend platform om een webwinkel mee te bouwen. Via Magento toont u uw assortiment aan de buitenwereld en verleidt u bezoekers tot een transactie.

Vtiger is een stabiel CRM systeem waarmee u het verkoop- en marketing proces kunt ondersteunen, individuele offertes en orders kunt verwerken en de klantenservice mee kunt optimaliseren. Zeker ook als u (ook) zakelijke klanten wilt bedienen is een CRM systeem naast uw e-commerce platform een must.

Van vtiger stuurt u gemakkelijk gegevens naar Magento zoals:

 • Verkooporders en Facturen
 • Betalingen
 • Nieuwe klanten

Van vtiger stuurt u gemakkelijk gegevens naar Magento zoals:

 • Artikelen, voorraad
 • Status updates
 • Bestaande klanten

Vicus verzorgt uw koppeling

Vicus werkt sinds 2005 met vtiger en sinds 2007 met Magento. In de tussentijd hebben wij honderden implementaties uitgevoerd. Onze experts leggen u graag uit wat een koppeling voor uw bedrijf kan betekenen.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen