CRM SYSTEEM

Vicus biedt de beste CRM oplossing die ook gekoppeld kan worden met jouw website.

Het kiezen van het juiste CRM systeem kan moeilijk zijn met zoveel leveranciers en verschillende systemen op de markt. Daarom moet je een expert raadplegen zoals Vicus. 

Starten met CRM?

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van Vtiger CRM. Wij verbeteren je marketing-, verkoop-, en klantenservice en ondersteunen jou bij het inrichten van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 16 jaar ervaring met Vtiger CRM en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Het CRM van Vicus biedt vele extensies en kan worden uitgebouwd op elk moment. Als jij op zoek bent naar een CRM systeem, dan ben je aan het juiste adres want Vicus heeft een gespecialiseerd team van meer dan 13 specialisten klaar om jou te helpen.

Als het gaat om een goed CRM te laten installeren, dan kun je vertrouwen op Vicus, met meer dan 16 jaar ervaring weten wij hoe we je verder kunnen helpen om jouw bedrijfs processen te automatiseren.

Of je bedrijf nu groot of klein is, het CRM van Vicus is een uitstekende oplossing voor het verbeteren van de marketing-, verkoop- en servcieprocessen binnen elk bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een gratis offerte en start jouw CRM project.

150

Integraties

291

Webshops

365

CRM projecten

Neem contact op met Vicus

Start nu de verbetering van je marketing, verkoop en service

Een professioneel crm-systeem laat je inrichten door Vicus. Krijg advies voor de verbetering van jouw marketing-, verkoop- en serviceprocessen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen