Vtiger CRM

CRM oplossing

Het Vtiger CRM systeem is de beste crm-oplossing en heeft vele functies die helpen bij het verbeteren van jouw marketing, verkoop en klantenservice.

Vicus is de meest ervaren Vtiger CRM partner van Nederland en heeft in 19 jaar ruim 388 succesvolle implementaties van dit – als beste geteste – CRM-systeem op zijn naam staan.

Starten met CRM?

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van Vtiger CRM. Wij verbeteren je marketing-, verkoop-, en klantenservice en ondersteunen jou bij het inrichten van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 19 jaar ervaring met Vtiger CRM en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Vtiger is webbased en is dus online beschikbaar vanaf iedere locatie en vanaf iedere mobiel, tablet of laptop. Jouw medewerkers hebben dus altijd toegang tot de laatste gegevens. Heeft een collega onlangs contact gehad met een prospect? Staan er facturen open? Wat is de meest recente versie van de offerte? En dat kan Vicus ook voor jou realiseren!

388

CRM projecten

21

Jaar Vicus

19

Jaar Vtiger

Vtiger is een gebruikersvriendelijke CRM toepassing. Niettemin kun je aanlopen tegen vragen waar je graag een Vtiger CRM-professional voor wilt raadplegen. Onze Nederlandstalige Vtiger helpdesk helpt je met de inrichting en implementatie van vtiger.

Ons team bestaat uit 9 gemotiveerde medewerkers. Zowel crm-consultants die je helpen met inrichten en het gebruik als ontwikkelaars die modules voor je installeren en maatwerk bouwen. Dankzij ons advies en onze ervaring bespaar je tijd, ga je efficiënter werken en heb je beter inzicht in het resultaat.

Iedere dag opnieuw: tijd besparen, efficiënter werken en inzicht in jouw resultaat. Kun je zonder CRM?

Vtiger Voordelen

  • Veel voordeliger dan SugarCRM, Dynamics CRM en Salesforce
  • Rijker aan functies dan concurrenten voor hetzelfde budget
  • Relaties en klantcontacten deel je handig met je collega's
  • Fraaie PDF rapportages, offertes en pakbonnen
  • 100% open platform zowel hosted, private als shared cloud

Haal meer uit Vtiger

  • Installatie en configuratie vtiger CRM en extra modules
  • Nederlands supportteam met echte ervaring sinds 2005
  • Integratie van systemen, processen en werkstromen
  • Vtiger maatwerk afgestemd op jouw bedrijf
  • Vtiger training en workshops gericht op jouw team

Neem contact op met Vicus

Start nu de verbetering van je marketing, verkoop en service

Een professioneel crm-systeem laat je inrichten door Vicus. Krijg advies voor de verbetering van jouw marketing-, verkoop- en serviceprocessen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen