Grafimedia en kantoorartikelen

TOPKWALITEIT EN SERVICE

Je bedient zakelijke klanten in een extreem concurrerende markt waarin de marges voortdurend onder druk staan. Kwaliteit en service zijn het uitgangspunt bij alles wat je doet. Vicus heeft Diverse Vtiger CRM en Magento webshop klanten in de branche grafimedia en kantoorartikelen.

VICUS REALISEERT JOUW ONLINE VISITEKAARTJE

In deze extreem concurrerende markt is het prettig om software en applicaties tot je beschikking te hebben waarmee je sneller kunt werken, de kwaliteit kunt bewaken en klanten beter kunt bedienen.

Voor diverse organisaties in de grafimedia en kantoorartikelenbranche bouwde Vicus een Magento webshop. Wij helpen ook om jouw merk en onderscheidend vermogen te vertalen naar de juiste service en online zichtbaarheid.
We creëren samen de juiste online zichtbaarheid door de met huisstijl vormgegeven webshop te voorzien van grafisch fraaie productafbeeldingen, banners en juiste teksten voor de zoekmachines.
Navigeren en zoeken binnen de site en snel en veilig afrekenen zorgt voor klantvertrouwen, daardoor het aantal online aankopen en dus hogere omzet.
Als je iets verkoopt, wil je ook dat jouw boekhouding wordt bijgewerkt. Wij koppelen je webshop dan aan jouw boekhouding.
Geef je klanten een speciale prijs op basis van hun verkoopvolume of maak speciale deals.
Geef je klanten de mogelijkheid om zelf producten op details te vergelijken. Is wat werk op in te voeren, maar scheelt veel telefoontjes.

INZICHT IN INTERESSES PROSPECTS EN KLANTEN

MET HET JOURNEYFUNNEL MODEL VAN VICUS

 Vicus implementeert en integreert webshops en crm-systemen bij grafimediabedrijven en groothandels in grafische producten en kantoorartikelen. Onze kracht om bedrijfsprocessen te optimaliseren zit in de combinatie van ervaring, de beste software, koppeling en integratie. Naast een webshop, eventueel gekoppeld aan backoffice systemen, hebben veel van onze klanten de kwaliteit van hun marketing en verkoop­proces weten te verbeteren door slimme aanpak van marketing en sales ondersteund door Vicus.

Een succesvolle wijze om meer rendement uit jouw (online) verkopen te halen is door te kiezen voor marketing automation en sales automation met het JourneyFunnel Model van Vicus.

Door dit model in combinatie met de tool WebVisitAnalyser toe te passen verkrijg je beter inzicht in het gedrag en interesses van jouw prospects en klanten. Als gevolg hiervan kan je beter onderbouwde beslissingen nemen en acties uitvoeren die meer rendement opleveren.

Vtiger CRM bevat veel functionaliteit die je verkopers ondersteunen. Beheer leds, klanten en prospects. Stel fraaie offertes op en verstuur drukproeven en documenten. Met de PDF Maker maak je fraaie productflyers, offertes, facturen en andere documenten.
Vtiger beschikt over diverse marketing functionaliteiten. Om jouw omzet te verhogen, maak je gebruik van event driven marketing en e-mail campagnes. Via de MailChimp koppeling stuur je grote hoeveelheden mails; met de EMAIL Maker verstuur je doelgroepgerichte emailingen.
Via het klantportaal geef je je klanten inzicht in alle informatie. Offertes, facturen, status van projecten en taken. Handleidingen en kennisbank helpen je klanten direct verder. Daarnaast voeren je klanten zelf eventuele klachten of wijzigingen in in het ingebouwde ticketsysteem.
Vicus sluit jouw CRM-systeem aan op je (Magento) webshop en backoffice en/of ERP-systeem. Desgewenst koppelen we met je warehouse management systeem (WMS). Zo ervaar je het gemak van werken vanuit één systeem. Minder tijd, meer omzet en betere service.

Klantcases

Zie alle klantcases

INTERESSE GEWEKT?

WEBSHOPS EN CRM SYSTEMEN VOOR GRAFIMEDIA BEDRIJVEN

Maak snel een afspraak om ook jouw organisatie te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit.

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen