Webwinkel aan Dynamics NAV

logo Microsoft Dynamics NAV

Vicus is gespecialiseerd in Zen Cart en Magento webwinkels aan Navision. Van eenvoudige webwinkel tot multi-shop platform. Met uw webshop aan Navision heeft u minder werk!

U heeft één of meer winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. Echter u ziet op tegen het werk of wilt u niet verdiepen in de techniek. U heeft een Microsoft Dynamics NAV systeem waar alle gegevens al in staan maar heeft geen idee hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Webwinkel aan Dynamics NAV na een grondige analyse

De experts van Vicus hebben meermalen met dit bijltje gehakt. Na analyse van uw situatie gaan wij met u aan de slag om een webwinkel met stabiele koppeling aan Dynamics NAV te realiseren. Eventueel wordt uw team door ons getraind en begeleidt.

Vicus is een ervaren partner als het gaat om webshops en integratie met ERP systemen

Geïntegreerde Webwinkel aan Dynamics NAV e-commerce oplossing

Uw team blijft werken met het Microsoft Dynamics NAV systeem dat ze kennen. De koppeling naar de webwebwinkel doet de rest. Producten, voorraden en actuele (klant specifieke) prijzen worden naar de webwinkel overgezet en de verkooporders komen in uw Microsoft Dynamics NAV systeem binnen.

  • Een volledig werkend webshop platform
  • leverbaar in b2b, b2c
  • nationaal of internationaal
  • diverse branchemodellen
  • Koppeling naar internetkassa van Ogone of Buckaroo.
  • Producten en voorraad van Navision naar de webwinkel.
  • Verkooporders van de webwinkel naar uw Navision.

Webwinkel aan Dynamics NAV Referenties

Koppelingen met Micosoft Navision realiseerde Vicus onder andere voor Catering Houtop en Scouts en Gidsen Vlaanderen. Vicus realiseerde ook koppelingen met Dynamics AX, King, Papyrus en ander ERP systemen..

Veel rendement met Webwinkel aan Dynamics NAV met beperkte investering

De kosten zijn zeer afhankelijk van uw vormgevingswensen en eventuele branche specifieke eisen. Voor een webwinkel aan Dynamics NAV is een budget van € 20.000 al snel realistisch.

Reserveer daarnaast ook budget voor zoekmachine marketing en eventuele e-commerce consultancy.

Snel aan de slag met webwinkel aan Dynamics NAV

Neem contact op met Luuk Roovers (033 461 1196) van Vicus als u ook wilt profiteren van van uw webwinkel aan Dynamics NAV ERP systeem.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden