Waarom Magento E-commerce Platform aan King koppelen?

heeft al uw gegevens in uw King administratie staan en uw medewerkers zijn hier volledig op ingespeeld. U overweegt wel om met een webshop aan King te starten maar ziet op tegen de extra werkzaamheden.
koppeling-magento-king-mage2king-v03_banner

U heeft al uw gegevens in uw King administratie staan en uw medewerkers zijn hier volledig op ingespeeld. U overweegt wel om met een webshop aan King te starten maar ziet op tegen de extra werkzaamheden.

E-commerce platform met Vicus en Magento

Het Magento E-commerce Platform for Growth is een uitgebreid webshopproduct. Standaard is het mogelijk om vanuit één installatie verschillende doelgroepgerichte webshops te publiceren in meerdere talen mèt behoudt van één plaats om het assortiment en de verkooporders te beheren.
Met de nodige inspanning bouwt Vicus samen met u en de Magento software een conglomeraat aan niche webwinkels met ieder hun eigen domeinnaam en doelgroep en ieder hun eigen assortiment. Maar ook voor de eenvoudiger webwinkelier is de combinatie King met Magento een uitstekende keus.

Met Magento King-koppeling minder omkijken

Met een door Vicus geïmplementeerde Magento webshop die aan uw King administratie is verbonden heeft u bijna geen omkijken naar uw webwinkel. Uw producten worden vanuit King op de webwinkel geplaatst en de orders komen (betaald) in King binnen zodat uw logistieke afdeling met de order aan de slag kan.

Volledig King e-commerce platform

Bij Vicus krijgt u een volledig werkend webshopplatform voor het bedienen van zowel uw zakelijke klanten (b2b) als consumenten (b2c), nationaal of internationaal.

  • Koppeling naar internet-kassa van Ogone of Buckaroo.
  • Producten en voorraad van King naar de webwinkel.
  • Verkooporders van de webwinkel naar King.

Vicus is Ecommerce en CRM expert en heeft webshops gerealiseerd met koppelingen naar onder andere Microsoft Navision, CASH, King Business Software en Papyrus.

Webshopoplossing voor King met hoog rendement

Met de Magento webshop voor King bedrijfssoftware van Vicus heeft u een goed werkende integrale standaardoplossing. De kosten van deze King webwinkeloplossing zijn zeer afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen. Kijk bij onze Magento voor King pakketten welke oplossing het best bij u past.

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden