Waarom is Vicus CRM solutions Expert

Klantenservice- Vtiger CRM Handleiding

Vicus: uw CRM solutions Expert – Op zoek naar mogelijkheden om snel en gemakkelijk uw klantcontacten te registreren of per e-mail een selectie uit uw relatiebestand een bijzonder aanbod te doen? Met het CRM systeem en de adviseurs van Vicus is dit binnen enkele muisklikken geregeld! Met dit systeem kunt u alle communicatie van en naar uw relaties op een makkelijke wijze vastleggen. Vicus implementeerde sinds 2005 ruim 80 serieuze CRM-systemen bij organisaties in vele branches.

vtiger is het ideale CRM pakket

Nadat u de voordelen van de Open Source Software heeft onderzocht, bent u er vast van overtuigd dat u deze crm-software ook wilt toepassen binnen uw bedrijf. Onze vakkundige CRM adviseurs  zullen samen met u kijken welk pakket het beste bij u past en zorgen voor de implementatie van het CRM-systeem.

Profiteer van al onze Open Source toepassingen zoals vtiger CRM. Wij zorgen voor de realisatie, implementatie en het beheer. Daarbij bieden wij ook CRM cursus in vtiger CRM!

Vicus de ideale crm-implementator

Vicus helpt u bij zowel de keuze van de juiste software als bij de uiteindelijke CRM implementatie en de bijbehorende adviezen en begeleiding.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen

Ook interessant

geen berichten gevonden