X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM koppeling met Magento webshop

De vtiger Magento koppeling voor optimale combinatie van CRM en E-commerce

Met de combinatie van een Magento webshop en vtiger CRM-systeem heb je als e-commerce bedrijf een prima combinatie om jouw producten en diensten online te verkopen.

Magento webshop aan CRM

Magento is het e-commerce platform van deze tijd. Een uitstekend platform om een webwinkel mee te bouwen. Met jouw eigen Magento webshop toon je jouw assortiment aan de buitenwereld en verleid je bezoekers tot een transactie.

CRM aan webshop voor optimaliseren service

Vtiger is een stabiel CRM systeem waarmee je jou verkoop- en marketing proces kunt ondersteunen, individuele offertes en orders kunt verwerken en jouw klantenservice kunt optimaliseren. Zeker ook als je (ook) zakelijke klanten wilt bedienen is een CRM systeem naast jouw e-commerce platform een must.

Expertise in CRM en E-Commerce

De vtiger experts van Vicus zijn als geen ander in staat deze combinatie goed voor je in te richten.

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM).

Daarbij bouwen en integreren wij software en processen tot geoliede verkoopmachines, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Waarom de Magento - vtiger connector gebruiken?

Een (Magento) webwinkel heeft vaak een grote hoeveelheid gegevens over producten, klanten en orders. Dit maakt het moeilijk om deze gegevens makkelijk te beheren. De Magento Vtiger Connector helpt om gegevens van Magento naar vtiger te versturen waarin vervolgens de gegevens kunnen worden beheerd. Niet alleen orders worden overgezet, maar ook klanten en facturen.

Features

  • Overgebrachte gegevens: producten, klanten, klantgroepen, categorieën, fabrikanten, verkooporders en facturen.
  • Directe gegevensoverdracht: Gegevens worden vanuit Magento overgezet zodra een nieuwe order is aangemaakt. Wanneer administrators bijvoorbeeld een nieuw product toevoegen wordt de informatie direct van Magento naar vtiger CRM doorgestuurd.
  • Slimme gegevensoverdracht: Webwinkeleigenaren kunnen instellen dat de gegevens groep-voor-groep worden overgebracht. Bijvoorbeeld per 100 producten.
  • Automatische gegevensoverdracht (cron): Indien cron beschikbaar is op jouw server kun je instellen om de gegevensoverdracht automatisch periodiek te laten verlopen.

Naar CRM via vtiger Magento koppeling

  • Verkooporders en Facturen
  • Betalingen
  • Nieuwe klanten

Naar Webshop via vtiger Magento koppeling

  • Artikelen, voorraad
  • Status updates
  • Bestaande klanten

Vicus verzorgt jouw vtiger Magento koppeling

De vtiger experts van Vicus zijn als geen ander in staat deze combinatie goed voor je in te richten. Sinds 2005 werken wij met vtiger en sinds 2007 met Magento.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Vtiger Magento koppeling

Luuk Roovers, Directeur / consultant

De ultieme combinatie van onze vtiger en Magento expertise. De complete E-commerce oplossing.