Magento en CRM E-Commerce Specialist

Webshops werken nog efficiënter met King Mobile!

Vanuit King Mobile is er een nieuwe mogelijkheid om orders voor orderpicken aan specifieke handcomputers toe te wijzen.

Vanuit King Mobile is er een nieuwe mogelijkheid om orders voor orderpicken aan specifieke handcomputers toe te wijzen. Orders met grote of zware artikelen gaan naar een andere handcomputer dan orders met kleine artikelen. Of bijvoorbeeld spoedorders die altijd met voorrang moeten worden behandeld.

Bij Bax-Shop.nl en PlusParts is het indelen van orders door King succesvol geïmplementeerd. Iedere order krijgt een kenmerk.

Bij Bax-Shop.nl gebeurt dit op basis van het soort artikel. Orders met alleen kleine artikelen worden gescheiden van orders met grote artikelen. Zo kunnen orderpickers in één keer meer orders lopen. De gemiddelde order kunnen ze nu 3 keer zo snel lopen.

Bij PlusParts worden orders ingedeeld op basis van de bezorgroute. Zo kunnen orders die met een bepaalde zending mee moeten prioriteit krijgen.

De indeling wordt bepaald aan de hand van een keuzeveld in de order in King. Dit veld kan handmatig worden gevuld of automatisch met het King TaskCentre. Deze mogelijkheid is beschikbaar voor alle gebruikers van KingMobile Orderpicken. Neem contact met ons op als u ook uw logistieke proces achter uw webshop wilt verbeteren. Vicus koppelt zowel webshops aan King sinds 2009, zowel Zen Cart als Magento.