Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger Nederland in 2013 weer succesvol

Ook 2013 was een zeer succesvol jaar voor Vtiger in Nederland. Vtiger Nederland is een handelsnaam van Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort. Vicus ondersteund Vtiger CRM in Nerderland sinds 2004. Ook dit jaar implementeerde Vicus Vtiger bij vele Nederlandse organisaties.

Dit jaar verzorgde wij voor vele organisaties zoals energiebedrijven, facilitair dienstverleners, bedrijven in marketing en reclame, financieel dienstverleners, productie- en industrie, dienstverleners en verkoopmaatschappijen:

  • Vele upgrades van oudere Vtiger CRM versies naar de actuele versie 5.4
  • Implementatie van security patches
  • Installatie van vele nieuwe Vtiger accounts
  • Implementatiebegeleiding, trainingen, workshops , maatwerk

Vtiger Nederland is onderdeel van Vicus

Ook voor 2014 staat de Vtiger Nederland afdeling van Vicus voor u klaar om Vtiger te installeren, configureren, implementeren en te ondersteunen.

Bel Vicus voor CRM en E-commerce

Vicus ondersteund Nederlandse organisaties bij het inrichten van efficiënte verkoop en klantenserviceprocessen. Vicus bouwt webshops en CRM-systemen en integreert deze met ERP-systemen zoals Dynamics NAV en King.

Vtiger CRM voor serieuze organisaties

Vtiger CRM is het best aangeschreven open source Customer Relationship Management (CRM) systeem voor kleine tot middelgrote bedrijven.

De Vtiger CRM-software helpt kosten te besparen en omzet te verhogen door het optimaliseren van marketing, verkoop en klantenservice.

CRM met koppeling naar ERP

Ook in 2013 implementeerde Vicus weer koppelingen. Onder andere Vtiger aan King en Vtiger aan Navision.

Laat een reactie achter