Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus Certified Ogone Solution Provider

Vicus is benoemd tot Certified Ogone Solution Provider. Wij mogen uw webwinkel nu dus aansluiten op alle door Ogone ondersteunde internetkassa's.

Vicus is erkend als deskundige op het gebied van e-commerce en internetbetalingen door de marktleider in internetkassa’s Ogone.

Ogone

Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 15.000 klanten verspreid over 25 landen. Het bedrijf levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of het hotelwezen. Daarbij gaat het om zowel business-to-consumer oplossingen, als om business-to-business oplossingen (purchasing cards). Het producten- en dienstenaanbod van Ogone behoort tot de meest uitgebreide op de markt, met omvangrijke transactionele- en back-officesystemen.

Ogone is met verschillende banken verbonden via beveiligde interfaces en kan op die manier internationale betalingsmethodes aanbieden, zoals Visa, MasterCard, American Express of Diners Club, evenals diverse lokale betalingsmethodes, waaronder iDeal en Machtigingen in Nederland, Bancontact/Mister Cash in België, ELV en Giropay in Duitsland, Carte Bleue in Frankrijk, en nog vele anderen.

Meerdere grote ondernemingen kozen Ogone voor het afhandelen van hun betalingen, met namen als Bart Smit, Martinair, Prénatal, Center Parcs en Conrad.

Ogone heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Vicus eBusiness Solutions

Vicus is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van slimme internet oplossingen voor ondernemers. Daarvoor biedt Vicus u een scala gebruiksvriendelijke, bedrijfsgerichte oplossingen om online te ondernemen.

Careltje

De eerste implementatie van de Ogone koppeling voor Zen Cart is door Vicus geïmplementeerd bij de succesvolle kinderkleding winkel Careltje.nl.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de internetkassa Ogone, Zen Cart of e-commerce in hetalgemeen; kunt u contact opnemen met L. Roovers, directeur Vicus eBusiness Solutions of stuur een email naar sales@vicus.nl.