Magento 2 servicedesk plus update abonnement

Vicus biedt een uniek update en upgrade abonnement aan voor Magento 2. Je webshop is daarmee altijd up-to-date en veilig.

Het is alweer ruim een jaar geleden dat wij bij Vicus het Magento 2 servicedesk plus abonnement hebben geïntroduceerd. Adobe/Magento werkt ondertussen ook al weer een tijd met een schema waarbij zij vier keer per jaar een update uitbrengen. Wij kunnen hier met het Magento update abonnement uitstekend op inspelen. Zo hoeven wij niet meer met al onze klanten die met Magento 2 werken een aparte afspraak te maken.

Diverse klanten van ons nemen het abonnement bij ons af en ervaren het gemak. Wij nemen met dit abonnement alle zorgen uit handen bij onze klanten. Het abonnement heeft veel voordelen:

  • Alles verloopt automatisch en klanten hoeven er zelf niet veel tijd meer in te investeren.
  • Bij Vicus kunnen wij de werkzaamheden inplannen wanneer het het beste past. Soms is het handig een specifieke klant eerder te upgraden vanwege specifieke configuratie, soms een andere klant.
  • Daarnaast kunnen wij de klanten inplannen in toenemende mate van complexiteit. Eventuele problemen met de upgrade zijn dan beter te overzien.
  • Door de upgrades als ‘treintje’ in te plannen zitten eventuele issues van een eerdere upgrade nog vers in het geheugen en kunnen we sneller doorpakken.

Kortom dit werkt veel efficiënter dan wanneer wij elke upgrade separaat moeten inplannen en daardoor een grote spread hebben van upgrades.

Het proces van afstemmen en plannen en begrotingen maken wordt overgeslagen en bespaart iedereen heel veel tijd. Zo kun je als webwinkelier meer tijd besteden aan de dingen waar je zelf goed in bent! En het scheelt ook nog eens in de totaal te besteden uren!

Wil jij ook profiteren van het gemakt van het magento 2 update abonnement? Neem dan contact met ons op!

 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cs1003/public_html_contao/web/wp-includes/functions.php on line 5373