Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus Servicebericht Magento-2

Ongetwijfeld heeft u de afgelopen maanden weer het nodige vernomen over Magento 2. Ook Vicus houdt deze berichtgeving nauwlettend voor u in de gaten.

De plug-ins voor Magento 2 zijn nog niet allemaal ontwikkeld, waardoor het nog geen zin heeft om uw webshop aan te passen. Magento 1 wordt nog bijna drie jaar ondersteund. Tijd genoeg om over te stappen dus. Vicus begeleidt u graag bij deze overgang.

Hoe wij dit doen? Door met u om de tafel te gaan zitten en middels het formuleren van een gedegen stappenplan te komen tot een vloeiende overgang van Magento 1 naar Magento 2. Wilt u meer weten over de overgang naar Magento 2, of bent u toe aan het maken van een concreet plan? Neem contact op met uw accountmanager: tel: 033 461 1196 of stuur een e-mail naar sales@vicus.nl

Vicus en Magento

Vicus eBusiness Solutions is Magento webshopbouwer sinds begin 2008. Vicus is daarmee één van de eerste Magento ontwikkelaars in Nederland en heeft ruim 149 mooie Magento projecten gerealiseerd.

Naast Magento specialist is Vicus bedreven in het koppelen van Magento webshops met diverse ERP systemen zoals King, Exact en Microsoft Navision. Dit alles met als doel verkoop, marketing en klantenserviceprocessen binnen organisaties te verbeteren. Logisch dus dat wij u ook graag informeren over de voor – en nadelen van Magento 2.