Magento en CRM E-Commerce Specialist

8 goede redenen om te starten met Vtiger CRM 5.3

Steeds meer organisaties ontdekken vtiger CRM als serieus alternatief. In dit artikel geven we u de eerste acht goede redenen om vtiger te gaan gebruiken.

1. vtiger is Software. Daarmee is het een handig CRM-gereedschap dat de menselijke intelligentie ondersteund, maar het niet vervangt.

2. vtiger is Open Source. De broncode van de software is beschikbaar en elke gebruiker kan de code lezen, hergebruiken en aanpassen – De code is uitgegeven onder de Vtiger Public License (open source licentie die is afgeleid van de Mozilla Public License).

3. vtiger is Gratis. De officiële en volledige versie inclusief Nederlandse vertaling kan vrij worden gedownload. Microsoft Office, Microsoft Outlook, Mozilla Firefox en Mozilla Thunderbid plug-ins zijn ook vrij beschikbaar. Aanvullende modules, plug-ins en koppelingen naar andere platforms zijn vrij aangeboden door community ontwikkelaars via een speciale web portaal. In Nederland worden zowel gratis als betaalde add-ons aangeboden via onze website. Professionele ondersteuning kan worden ingekocht bij dienstverleners zoals vtiger 5.3 Partner Vicus eBusiness Solutions.

4. vtiger is Stabiel. vtiger 5.3 is gebouwd op de stabiele Apache MySQL PHP stack – een webserver, een database en een programmeertaal allen algemeen erkend als internationale standaard. Deze combinatie biedt een stabiele basis en maakt vtiger CRM multi-platform server inzetbaar (vtiger draait op zowel Linux, Windows als Machintosh OS).

5. vtiger is Cliënt/server. Er kunnen vele cliënts (gebruikers) met elke server installatie werken.

6. vtiger is Web-based. vtiger 5.3 werkt makkelijk op een gedeeld platform, zonder ook maar iets op een werkstation te installeren. gebruikers benaderen vtiger als zijnde een website via Mozilla Firefox, Internet Explorer of een andere webbrowser.

7. vtiger is Multi-user. Eigenlijk een onbeperkt aantal gebruikers. Er zijn geen limieten nog in de techniek, nog in de licentie. Of het nu één, tien of honderd gebruikers zijn: elk met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en toegewezen aan een rol en profiel. Het is mogelijk om toegangsrechten te definiëren gerelateerd aan elke entiteit.

8. vtiger is Modulair. De vtiger 5.3 software heeft 20 basis modules waaronder Leads, Accounts, Contacten, Offertes, Facturen, Kalender, Webmail. Elke module kan volledig op maat worden ingesteld. Modules kunnen worden uitgezet als deze ongewenst zijn en er kunnen extra modules worden toegevoegd.

Bent u nog niet overtuigd? Lees dan Nog acht redenen om vTigerCRM 5.3 in het Nederlands te gebruiken.