Magento en CRM E-Commerce Specialist

Nog acht goede redenen om vtigerCRM te gebruiken

In een eerder artikel publiceerde we al acht goede redenen om vtiger te gebruiken. In dit artikel vind u nog meer goede redenen om vtiger 5.3 te gebruiken.

Heb je de eerste 8 redenen niet gelezen? Lees die dan eerst via deze link.

9. vtiger is Flexibel. Er is niet zoveel software op de markt die zo makkelijk is aan te passen als vtiger 5.3 CRM. Gebruikers zetten het systeem makkelijk naar hun hand. De meeste aanpassingen (zoals maken nieuwe velden, filters en eigen rapporten) kunnen door een gebruiker met administatorrechten rechtstreeks via de web interface worden aangemaakt. Desgewenst maakt de Nederlandse vtiger Partner Vicus specifieke modules op maat of past de werking van bestaande modules voor u aan.

10. vtiger is Mooi. Het is een gebruikersvriendelijke systeem; het is eenvoudig in het gebruik, met een bekende en plezierige interface. Maar dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak.

11. vtiger is Compleet. Het is een operationeel, samenwerkingsgereedschap en (behoorlijk) analytisch CRM systeem. Modules en functionaliteit dekt de gehele verkoopcyclus van leads acquisitie tot de klantenservice na verkoop.

12. vtiger is Makkelijk te leren. Een gebruiker die normaal met computer werkt leert in een uur of twee door het systeem te navigeren. Na een week of twee voelt elke gebruiker zich in vtiger thuis.

13. vtiger is Complex. De basisfunctionaliteit helpt gebruikers om de belangrijkste CRM onderdelen die ze nodig hebben. Bij de geavanceerde functies is iets meer tijd nodig om de volledige potentie van vtiger te gebruiken. Vicus helpt u graag op weg!

14. vtiger is Betrouwbaar. Met duizenden installaties in productie over de gehele wereld. Ook in Nederland wordt vtiger 5 binnen vele organisaties ingezet als bedrijfscritisch systeem. Een ontwikkelteam van 20 ontwikkelaars. Een netwerk van officiële partners (waaronder Vicus eBusiness Solutions) in alle belangrijke landen. Honderden ontwikkelaars die elke dag samenwerken in de internationale community. Dat betekend uitgebreide en intensieve tests op het product, en de capaciteit om op te treden om fouten te corrigeren en eventuele problemen op te lossen.

15. vtiger is Niet perfect. Hoewel het een mooi, betrouwbaar en compleet CRM-systeem is is vtiger uiteraard geen perfecte CRM-software (welke software is dat wel?), zelfs terwijl het zich elke dag doorontwikkeld en verbeterd. Verder opschonen van de code, technische documentatie en performance verbetering van de web service API zijn de belangrijkste punten om op korte termijn op te lossen.

16. vtiger is Meertalig en Nederlandstalig. Gebruikers van een gedeelde installatie kunnen alle systeemfuncties in hun eigen voorkeurstaal gebruiken. De Nederlandse taal wordt bijgehouden door Vicus en is verkrijgbaar via onze website, of via de internationale vtiger repository.