MAGENTO WEBSHOP SPECIALIST

Vicus is een Magento 1 en Magento 2 specialist. Wij creëren moderne eCommerce websites en verzorgen het ontwerp en de ontwikkeling.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Onze Magento specialisten maken supersnelle webshops die snel laden en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Met Vicus kan je je bedrijf sneller laten groeien. Opgericht in 2004, we hebben de afgelopen jaren veel webshops en merken geholpen zodat ze van start konden gaan met een sucessvolle webshop. Neem contact op om jouw Magento project te bespreken!

Vicus heeft eigen extensies en extra software gemaakt voor Magento dit is specifiek ontworpen voor Magento webshops die je nergens anders krijgt. Alle webshops die wij maken zijn optimaliseert voor conversies zodat het verlaten van winkelwagentjes, vermindert.

Onze Magento ontwikkelaars zijn professioneel en hebben veel ervaring met dit platform. Bel ons en ontvang een GRATIS Magento eCommerce consultancy van 30 minuten en strategisch overleg.

340

Webshops

388

CRM projecten

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier de verbetering van jouw Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen