Magento Webshop Development

Vicus is een Magento ontwikkelaar die e-commerce webshops maakt en oplossingen biedt aan bedrijven door heel Nederland.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Ons team van Magento developers is gespecialiseerd in alle Magento versies.

De webshops die Vicus maakt zijn conversiegericht, optimaal vindbaar in zoekmachines en responsive volgens de laatste technieken. Neem contact op om jouw Magento project te bespreken!

Vicus heeft eigen extensies en extra software gemaakt voor Magento. Deze zijn specifiek ontworpen voor Magento webshops en krijg je nergens anders. Alle webshops die wij maken zijn geoptimaliseerd voor conversies zodat het verlaten van winkelwagentjes vermindert.

Onze Magento ontwikkelaars zijn professioneel en hebben veel ervaring met dit platform. Bel ons en ontvang een GRATIS Magento eCommerce consultancy van 30 minuten en strategisch overleg.

388

CRM projecten

340

Webshops

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen