Magento Specialist Zwolle

Vicus is een ervaren Magento eCommerce ontwikkelingsbureau en biedt bedrijven op maat gemaakte websites aan die gericht zijn op het genereren van meer omzet.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Wij leveren kwalitatieve oplossingen, of je nu een nieuwe webshop wilt of wilt overstappen naar Magento 2, wij verzorgen het hele proces inclusief koppelingen en connecten naar jouw backend.

Vicus biedt e-commerce oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft om zijn doelen te bereiken en een positieve ROI te genereren.

Al meer dan 17 jaar werkt ons team met Magento. Wij kennen het online gebruikersgedrag bij online winkels, elke centimeter van de websitestructuur en elke Magento update. We hebben meer dan 340 succesvolle projecten ontwikkeld en ontworpen.

Onze klanten zijn tevreden en 80% van hen blijft meer dan 2 jaar bij ons omdat we een goede service, workshops en ondersteuning bieden.

340

Webshops

388

CRM projecten

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen