Magento Specialist Zaandam

Laat je webshop bouwen door Vicus, een gespecialiseerd Magento ontwikkelingsbureau voor bedrijven in Zaandam.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Vicus bouwt al Magento webshops sinds 2007, deze webshops laden niet alleen snel in de browser maar komen ook hoog op in de zoekmachine.

Wij ondersteunen bedrijven in de omgeving Zaandam die een online shop willen beginnen of hun Magento applicatie willen upgraden. Vicus biedt ook workshops op locatie aan zodat jouw medewerkers snel Magento kunnen leren en beheren.

Vicus helpt je ook verder met Magento 1.  Samen stellen we een plan van aanpak op en zorgen wij dat je Magento 1 webshop nog een paar jaar mee kan. Wij zetten ook Magento 1 websites over naar Magento 2.

Wil jij ook beginnen met een webshop?  Neem contact op met Vicus voor een gratis offerte.

388

CRM projecten

340

Webshops

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen