Magento Specialist Wierden

Magento is het bekendste platform voor het bouwen van webshops. Bij Vicus hebben wij 9 Magento experts klaar staan om aan jouw project te beginnen.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Magento is zowel geschikt voor B2C en B2B websites, het is flexibel, veilig en schaalbaar. Vicus is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van Magento webshops en het uitbreiden en integreren van nieuwe modules en functies.

Ben jij ook opzoek naar een Magento specialist in Wierden of omgeving? Neem dan contact op met Vicus en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn een professioneel Magento webdesign bureau en bieden ook e-commerce oplossingen met meer dan 17 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van kwalitatieve webshops, dus je kunt erop vertrouwen dat wij goede kwaliteit leveren.

De webshops die Vicus bouwt zijn gericht op het verhogen van conversies en scoren hoog in zoekmachines.

We zijn overigens gevestigd aan de Spoorstraat 1a in Wierden (tegen over het station). Lekker dichtbij dus!

388

CRM projecten

340

Webshops

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen