Magento Specialist Nijmegen

Wij zijn de Magento specialist voor Nijmegen en maken de meest effectieve webshop ontwerpen met Magento voor de beste prestaties voor jouw online winkel.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 14 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Ons team bestaat uit ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in HTML, template ontwikkeling en aanpassingen in de website zelf.

Wij werken met top eCommerce websites in Nederland en hebben een goed portfolio van veel opgeleverde projecten.

Wij gebruiken HTML en doen ook Magento template ontwikkeling, PSD tot Magento theme development en Magento theme customization. Onze Magento professionals richten zich ook op het uitvoeren van de nieuwste SEO technieken voor jouw webshop. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers, verbeterde posities in Google en meer conversies krijgt.

Vicus doet ook custom URL mapping, canonical URL setup, Google sitemap, Google Analytics / Search Console integratie tot Magento Google Feed en natuurlijk nog veel meer!

365

CRM projecten

291

Webshops

150

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen