Magento Specialist Enschede

Vanuit onze vestiging in Wierden bouwen en ondersteunen wij Magento B2B en B2C webshops voor bedrijven in Enschede en omgeving.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Naast het maken van webshops bieden wij ook Magento hosting en de mogelijkheid van het beheren en onderhouden van jouw webshop zodat die altijd up-to-date is. Voorzien is van de nieuwste Magento en dus veilige versie.

Bel ons als je momenteel gebruik maakt van een Magento 1 website en wijzigingen nodig hebt of wilt upgraden naar Magento 2. Of vraag een gratis offerte aan. Wij ondersteunen Magento 1 en Magento 2.

Wij zijn ervan overtuigd dat Magento het beste Open Source e-commerceplatform op de markt is en wij hebben inmiddels meer dan 340 webshops gebouwd. Vicus verzorgt het ontwerp, ontwikkeling, onderhoud, training en ondersteuning van begin tot het eind.

Onze ontwikkelaars hebben meer dan 17 jaar ervaring met het bouwen van Magento 1 en Magento 2 websites.

340

Webshops

388

CRM projecten

157

Integraties

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen