Magento Specialist Arnhem

meer dan 340 Magento webshops

Vicus is de meest ervaren Magento specialist voor Arnhem en omgeving

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Wij hebben in de afgelopen 17 jaar meer dan 340 Magento webshops gelanceerd, elke webshop met minimaal tienduizend tot vijfhonderdduizend producten. Vicus ondersteund ook migratie van producten, installatie van extensies en onderhoud.

Ontdek waar je kan groeien en neem contact op met één van onze Magento eCommerce specialisten voor een gratis gesprek.

Vicus kan ook maatwerk leveren in overleg met onze ontwikkelaars. Of je nu een aangepaste extensie nodig hebt of speciale integratie of een ERP koppeling bijvoorbeeld. Wij hebben met heel veel verschillende sectoren gewerkt in alle soorten en maten en kunnen daarom snel een project opleveren.

Vicus doet ook onderhoud voor patches voor beveiliging, conversie optimalsatie, SEO en online marketing voor Magento webshops!

157

Integraties

388

CRM projecten

340

Webshops

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen