Magento specialist Almelo

Wij zijn een Magento e-commerce bureau bij jou in de buurt en zijn gespecialiseerd in webdesign en webontwikkeling voor Magento 1 en Magento 2. 

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Vicus heeft een ervaren team van Magento webshop ontwikkelaars.

Wij ontwerpen geoptimaliseerde responsive e-commerce websites voor zowel mobiel als desktop zodat je het meeste uit jouw webshop haalt.

Vicus bouwt al meer dan 17 jaar e-commerce websites met Magento en heeft veel ervaring met zowel eenvoudige als complexe integraties en ontwerpen. Zoek jij ook een ervaren partner om je verder te helpen met jouw webshop? Neem dan contact op met Vicus vestiging Wierden; vlak bij dus!

Het team van Vicus heeft meer dan 340 webshops gebouwd en opgeleverd.

Onze Magento ontwikkelaars hebben ervaring met het onderhouden van van Magento 1 en bouwen van Magento 2 websites. Wij voeren ook het onderhoud uit en ondersteunen upgrades en beveiligingspatches voor Magento.

388

CRM projecten

157

Integraties

340

Webshops

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen