Magento specialist Alkmaar

Vicus eBusiness Solutions is gespecialiseerd in webdesign voor Magento 1 en Magento 2 webshops. 

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 14 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Wij ondersteunen bedrijven in de Randstad en in de omgeving van Alkmaar.

Wij verzorgen het ontwerp, plannen de ontwikkelen en ondersteunen ook koppelingen zodat jouw online webshop makkelijk alle orders kan verwerken met je back-end. Vicus heeft inmiddels meer dan 14 jaar ervaring met het Magento platform en onze specialisten staan klaar om jouw webshop te maken of te verbeteren.

We houden ook je Magento 1 nog 2 tot 4 jaar in de lucht

Gespecialiseerd in Magento 2 webshops

Wil jij ook een nieuwe webshop laten maken? Neem dan contact op met Vicus. We adviseren je graag over de mogelijkheden die in jouw budget passen. Wij werken met standaard templates maar bieden ook volledig maatwerk als je dat wilt.

Met ons ervaren en betrouwbare team, onze ruime ervaring in vele branches en onze uitstekende support zijn wij de Magento specialist die jou echt verder helpt.

365

CRM projecten

150

Integraties

291

Webshops

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen