Magento Security Specialist

Vicus ondersteund Magento security upgrades en beveiligingspatches voor jouw webshop zodat je veilig online verder kunt gaan om je producten te verkopen.

Magento Webshop Maken?

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Vicus zorgt dat je Magento webshop veilig is

Vicus biedt een hele reeks van Magento diensten en beheerservices. Wij doen onder andere ook servermigratie, optimalisatie en configuratie, SSL-configuratie, beveiligingspatch en nog veel meer!

Neem contact op met Vicus en krijg de nieuwste patches, beveiligingsupdates en een super snelle service voor jouw Magento eCommerce platform zodat je veiling online zaken kunt doen.

Magento Security Specialist gespecialiseerd in Magento 2 webshops

Ons Magento beveiligingsteam staat klaar om jouw systeem te upgraden en veilig te maken voor jouw gebruikers en online klanten. Vicus heeft meer dan 17 jaar ervaring met Magento applicaties en ondersteund webshops door heel Nederland. Als je op zoek bent naar een professionele service, kijk dan niet verder en neem contact op met onze vriendelijke klantenservice voor een gratis offerte.

Extra veilig met Trustguard

verhoog de veiligheid met periodieke scans

  • Website security scans conform PCI standaard
  • Keuze uit diverse security rapportages
  • Pakket-tarief op basis van scan-frequentie
  • Contract, incl. kortingen, voor 1, 2 of 3 jaar
  • Voorkomen van datalekmeldingen bij de AP

157

Integraties

340

Webshops

388

CRM projecten

Klantcases

Zie alle klantcases

Start hier je Magento webshop

Neem contact op met Vicus

Een professionele Magento webshop laat je maken bij Vicus. Krijg gratis advies voor jouw online marketing strategie, specifiek afgestemd op jouw bedrijf.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen