Luuk Roovers geeft Masterclass lezing Uw Groothandel in 2020

Luuk Roovers van Vicus, gaf op 4 juni een lezing binnen de Masterclass van Berenschot. Luuk schetste bedrijfsmodellen die in module 4 werden behandeld.

In de zaal waren directeuren van groothandels in bouwmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen, verpakkingsmaterialen. Merkt u dat uw verdienmodel onder druk staat? Worden uw marges steeds smaller? Vraagt u zich af welke nieuwe businessconcepten u kunt ontwikkelen? Krijgt u concurrentie uit onverwachte hoek? Dan is de Masterclass Uw Groothandel in 2020 iets voor u!

Er vindt een digitale revolutie plaats die de wereld van de groothandel op zijn kop zet. Door prijstransparantie en commoditisering krijgt de klant steeds meer macht in de keten. Internet leidt echter ook tot veel nieuwe kansen: e-commerce, betere connectie met klanten en inzicht in de installed base. In een wereld waarin alles in een hoog tempo verandert, worden nieuwe eisen gesteld aan het bedrijf waar u werkt.

Vanuit het productgericht denken naar denken vanuit de wens van de klant. En naar nieuwe toegevoegde waarde in de keten. Vaak is er door de dagelijkse operationele drukte maar weinig tijd met een helicopterview naar uw eigen bedrijf te kijken. Om uw bedrijf in korte tijd voor te bereiden op de toekomst, biedt Berenschot de Masterclass Uw Groothandel in 2020 aan.