Magento en CRM E-Commerce Specialist

Hoogste omzet ooit voor Magento webshop Divoza.com

Door optimale samenwerking tussen Magento partner Vicus, Byte hosting en andere experts draait Divoza top-omzetten na een periode van aanmodderen.

Divoza Horseworld is een familiebedrijf actief in de ruitersport. Het bedrijf heeft de breedste collectie op het gebied van ruitersport van de hele wereld. Om met de tijd mee te gaan koos het bedrijf er drie jaar geleden voor een Magento webshop te laten bouwen. Helaas verliep de bouw van de nieuwe shop niet helemaal als gewenst. Toen de webshop eenmaal live was zat deze vol met problemen.

Dit resulteerde er bijvoorbeeld in dat de webshop nog wel eens uit de lucht was en de klanten afhaakten doordat ze in het afrekenproces wel 20 tot 40 seconden moesten wachten. Dit resulteerde in een gigantische omzetdaling. Divoza komt uiteindelijk terecht bij Magento e-commerce specialist Vicus. Vicus heeft ervoor gezorgd dat de shop weer snel up-and-running was. Bovendien voerde Vicus direct een aantal mooie optimalisaties door om de shop gezonder te krijgen. Door de perfecte samenwerking tussen samenwerking tussen de e-commerce afdeling van Divoza Horseworld, Magento partner Vicus, hostingbedrijf Byte en slimme Magento experts werd een recordomzet gerealiseerd voor Divoza.com.

Lees hier de volledige klantcase