De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

Ben je een vtiger-gebruiker of wil je gewoon weten wat de beste add-ons zijn voor Vtiger? Hier hebben wij een lijstje samengesteld met de beste 10 Vtiger crm add-ons.
De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

Ben je een vtiger-gebruiker of wil je gewoon weten wat de beste add-ons zijn voor Vtiger? Hier hebben wij een lijstje samengesteld met de beste 10 Vtiger crm add-ons.

Al deze add-ons zijn beschikbaar door Vicus en kunnen op aanvraag worden geinstalleerd of geupgrade. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel assisteren en installaties snel en efficiënt uitvoeren.

Wil jij ook aan de slag met Vtiger crm? Neem dan contact op met Vicus voor een gratis gesprek.


E-mail marketing voor vtiger

Met de vtiger e-mail marketing module kan je perfect en eenvoudig je e-mail campagnes versturen naar je leads, contactpersonen en organisaties. Het selecteren van de ontvangers is erg gemakkelijk: je selecteert één of meerdere rapporten en geeft zo aan wie de campagne ontvangt.

Campagnes die in het verleden zijn verstuurd, kun je gemakkelijk terugzien. Kijk het rapport van de campagne in, zodat je weet hoeveel ontvangers de e-mail hebben geopend en wie op welke link uit je e-mailing klikte. Lees meer over E-mail marketing voor vtiger.


Wachtwoordbeveiliging

Wachtwoordbeveiliging VtigerMet de Module Vtiger Wachtwoordbeveiliging van Vicus kun je een sterk wachtwoordbeleid eenvoudig, binnen een paar seconden, configureren. Daarnaast hoeven Vtiger CRM gebruikers niet te wennen aan nieuwe systemen en interfaces. De Security module van Vicus integreert naadloos in jouw Vtiger inlog pagina en maakt gebruik van de standaard Vtiger User Interface.

Lees meer over wachtwoordbeveiliging voor Vtiger.


PDF maker Pro

De PDF Maker Pro is dé module die je nodig hebt om elke gewenste pdf-bestand of afdruk te realiseren voor jouw offertes, orders en facturen. Met deze module zijn zeer fraaie documenten te maken voor alle documenttypen zoals offertes, orderbevestigingen en facturen, maar ook voor alle andere modules. Geheel in lijn met jouw eigen huisstijl!

Lees meer over PDF maker voor Vtiger.


Gespreksverslagen

Bezoekrapporten hoeven niet veel tijd te kosten met de vtiger gespreks- en bezoekrapporten module van Vicus. Met deze module: Leg je gespreks- en bezoekverslagen op een uniforme manier vast in jouw crm-systeem.

Lees meer over gespreksverslagen voor Vtiger.


GeoTools

Deze CRM GEO module werkt samen met OpenStreetMap. Met deze GeoTools add-on van Vicus kan je gegevens zoeken, filteren en sorteren met behulp van geografische parameters en in realtime op een kaart bekijken. GeoTools is een goede uitbreidingsmodule voor vtiger CRM die gebruikers een volledig nieuw perspectief biedt om hun gegevens te analyseren en te bekijken.

Lees meer over GeoTools voor Vtiger.


Speciale zoekfunctie binnen Vtiger CRM

adres-autocomplete-vtiger-1024x768Deze speciale vtiger zoekfunctie verbetert en optimaliseert de zoekfunctie van Vtiger CRM. Je zoekt dan meteen op elk veld in een module. Tevens kan je tussen-kolommen kiezen die je wilt gebruiken voor het zoeken. Deze vtiger module vervangt de standaard zoekfunctionaliteit. Het enige dat je hoeft te doen, is aangeven op welke velden je wilt zoeken. Je kunt het zoeken bijvoorbeeld inschakelen op alle e-mail velden, maar uitzetten voor telefoonnummers.

Lees meer over speciale zoekfunctie binnen Vtiger crm.


Elektronische handtekening via DocuSign

Elektronische handtekening via DocuSign

Met deze module is het de bedoeling om een ??krachtig en flexibel hulpmiddel te bieden waarmee gebruikers van Vtiger CRM een document digitaal kunnen ondertekenen. DocuSign is marktleider in elektronische handtekening technologie die de uitwisseling van contracten, belastingdocumenten en juridisch materiaal mogelijk maakt. De functies van de module omvatten functies zoals authenticatie services, gebruikers identiteitsbeheer en workflow automatisering.

Lees meer over elektronische handtekening laten zetten in Vtiger.


Bedrijfsgegevens opvragen en bijhouden

Bedrijfsgegevens opvragen en bijhouden

Met deze module zoek je eenvoudig organisaties op en vul je hun gegevens eenvoudig aan met gegevens uit Kamer van Koophandel (en optioneel andere dataproviders). Maak een nieuwe lead/organisatie aan en zoek direct op naam, kvk-nummer en/of plaats. Met de gevonden data kan het crm-systeem direct worden gevuld.

Lees meer over bedrijfsgegevens opvragen en bijhouden in Vtiger.


E-mail maker

E-mail maker

Met behulp van de E-MAIL Maker maak je e-mailsjablonen met voor gedefinieerde informatie. Deze sjablonen kun je vanuit alle vtiger modules versturen. Hiervoor heb je de beschikking over alle velden uit de vtiger modules zoals e-mail adressen, namen en bedrijfsgegevens. E-MAIL Maker is bedoeld als een krachtige en flexibel tool die je als vtiger gebruiker in staat stelt e-mail templates geheel naar eigen smaak te ontwerpen, maar ook om de e-mails perfect te kunnen personaliseren.

Lees meer over E-mail maker voor Vtiger.

Er zijn nog geen opmerkingen