Vacature Magento ontwikkelaar

Voor ons team in Amersfoort zoeken wij een enthousiaste Magento ontwikkelaar met ervaring met ecommerce webwinkels (Magento) die per direct aan de slag wil.

Amersfoort, 32-40 uur

Jouw intelligentie, creativiteit én analytische vaardigheden kun je inzetten in een nieuwe technische uitdaging. Én jij weet verschillende complexe puzzels als geen ander op te lossen.

Vacature Vicus Magento Developer video
Vicus is Bronze Magento / Adobe partner

Over Vicus

Vicus is de eerste Magento beheerder van Nederland en dé expert in implementeren van marketing, verkoop en serviceprocessen. Wij maken van een webshop een uitstekend verkoop mechanisme. Ook richten wij ons op CRM om de interne organisatie te organiseren. Oftewel: wij zijn deskundig op het gebied van klantgerichte ICT!

Dit ga je doen

Als Magento Ontwikkelaar (24-40u) werk je samen met je team aan grote accounts. Je bent bezig met het optimaliseren van bestaande shops, het bouwen van nieuwe webshops of het ontwikkelen en realiseren van nieuwe modules. Jij kunt jouw creatieve brein helemaal zijn gang laten gaan! Je werkt continu aan verschillende Magento projecten wat zorgt voor veel afwisseling.

Dit krijg je ervoor terug

Naast een leuke en uitdagende functie en gezellige collega’s, bieden wij jou nog meer:

  • Uitstekend salaris, namelijk een salarisrange van € 3.000 – € 5.000.
  • Beschikbaar trainingstraject en studiebudget
  • Een goede pensioenregeling via Nationale Nederlanden inclusief WIA-hiaat afdekking
  • 24 heerlijke vakantiedagen. Ben je het hele jaar niet ziek? Dan word je beloond met 2 bonusdagen
  • Een winstdeling én een verhuiskostenvergoeding

Je hebt veel vrijheid in het inplannen van je werkdag. Een keertje later beginnen of vanuit huis werken? Geen probleem, als je de uurtjes maar op een ander moment inhaalt ;). Klinkt goed, toch?

Hoe is het om te werken bij Vicus?

Je werkt met een klein maar super gezellig team waar onderling veel moppen worden verteld. Je hebt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en we werken met een puntensysteem, waarbij projecten die goed zijn opgeleverd een streep op het whiteboard verdienen. Bij 10 streepjes wordt een bedrijfsuitje georganiseerd. Samen met je team heb je invloed op hoeveel activiteiten je met z’n allen doet. Ga jij zorgen voor de extra streepjes?!

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij jouw creativiteit en analytische vaardigheden kan inzetten? En beschik je over onderstaande punten:

  • Minstens één jaar ervaring met het Open Source webwinkelpakket Magento.
  • Meerdere jaren ervaring met (OO) PHP, MySQL, Javascript en CSS.
  • Je bent leergierig, wilt jezelf ontwikkelen en leert van je fouten.

Neem voor meer informatie contact op met Luuk Roovers via +31(0)33 461 1196 of onderstaande formulier.

Solliciteer direct