Vacature e-commerce projectleider / consultant in Amersfoort – vervuld

Deze vacature is per 1 juni 2024 ingevuld. Check onze andere vacatures! Vicus zoekt ter versterking van haar team in Amersfoort een e-commerce projectleider/consultant

Amersfoort, 24-40 uur

Deze vacature is per 1 juni 2024 ingevuld. Check onze andere vacatures!

Ben jij een medior of senior projectleider/ consultant met affiniteit met open source e-commerce en crm? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Vacature Vicus CRM Consultant

Over Vicus

Vicus is de eerste Magento beheerder van Nederland en dé expert in implementeren van marketing, verkoop en serviceprocessen. Wij maken van een webshop een uitstekend verkoopmechanisme. Ook richten wij ons op CRM om de interne organisatie te organiseren. Oftewel: wij zijn deskundig op het gebied van klantgerichte ICT!

Dit ga je doen

Als projectleider/ consultant (24/40u) zorg jij samen met onze klanten, partners en collega’s voor een succesvolle oplevering van projecten. Jij houdt je bezig met verschillende projecten waarin jij verantwoordelijk bent voor het bewaken van tijd, budget en scope.

Interne coördinatie, planning, communicatie en het tijdig signaleren van potentiële problemen; dankzij jou worden alle projecten op een juiste manier uitgevoerd en afgerond. Gezien de omvang van de organisatie zul je ook inhoudelijk met de projecten bezig zijn (functionele specificaties afstemmen, adviseren).

Dit krijg je ervoor terug:

Naast een leuke en uitdagende functie en gezellige collega’s, bieden wij jou nog meer:

  • Uitstekend salaris, namelijk een salarisrange van € 3.000 – € 5.000.
  • Beschikbaar trainingstraject en studiebudget
  • Een goede pensioenregeling via Nationale Nederlanden inclusief WIA-hiaat afdekking
  • 24 heerlijke vakantiedagen. Ben je het hele jaar niet ziek? Dan word je beloond met 2 bonusdagen
  • Een winstdeling én een verhuiskostenvergoeding

Je hebt veel vrijheid in het inplannen van je werkdag. Een keertje later beginnen of vanuit huis werken? Geen probleem, als je de uurtjes maar op een ander moment inhaalt ;). Klinkt goed, toch?

Hoe is het om te werken bij Vicus?

Je werkt met een klein maar super gezellig team waar onderling veel moppen worden verteld. Je hebt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en we werken met een puntensysteem, waarbij projecten die goed zijn opgeleverd een streep op het whiteboard verdienen. Bij 10 streepjes wordt een bedrijfsuitje georganiseerd. Samen met je team heb je invloed op hoeveel activiteiten je met z’n allen doet. Ga jij zorgen voor de extra streepjes?!

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat projecten in goede banen worden geleid? 

En beschik je over onderstaande punten?

  • Ervaring als projectleider en/of consultant.
  • Affiniteit met webshops en crm-systemen.
  • Affiniteit hebben met bedrijfsprocessen en het leuk vinden om hierover met klanten te sparren en deze vervolgens te (helpen) implementeren.
  • Ervaring met Magento en/of Vtiger CRM is een pre.
  • Beheerst Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Neem voor meer informatie contact op met Luuk Roovers via +31(0)33 461 1196 of onderstaande formulier.

Solliciteer direct!

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden