Dynamische werkomgeving met volop ruimte voor jouw eigen inbreng

Kom werken bij Vicus

Vicus heeft als droom dat alle kritische bedrijfsprocessen op open source software zullen draaien. Dat deze droom waarheid kan worden, daar geloven wij heilig in. We zijn echter realistisch genoeg om eerst te bekijken of bestaande software en processen behouden kunnen blijven.

Wij werken met Magento (sinds 2007) en vtiger CRM (Sinds 2005) en integreren deze aan back-office systemen zoals Dynamics NAV, King Business Software, Dynamics AX, Baan Infor en Exact.

Wij hebben vacatures voor PHP-ontwikkelaars, vtiger en Magento ontwikkelaars, template bouwers en adviseurs/consultants.

Leuk team

Ons team bestaat uit enthousiaste en bouwers en adviseurs. De directie werkt gewoon mee.

Internationale focus

Geheel volgens de traditie binnen open source community's werkt Vicus vanuit Nederland samen met partners over de hele wereld.

Open Source oplossingen

Vicus is in Nederland open source community leader voor Vtiger CRM sinds 2005. We zijn daarnaast Magento e-commerce specialist sinds 2007. We werken voor vele smaakmakende klanten en onze projecten worden steeds leuker.

Professionals met potentie

Je bent no-nonsense, professioneel en je hebt de ambitie om met het succes van Vicus mee te groeien. Bovendien vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan, maar tegelijkertijd in een team te werken.

Verantwoordelijk

Bij Vicus krijgen initiatiefnemers volop de ruimte. Wil je verantwoordelijkheid en neem je die ook? Dan is Vicus voor jou de plek om je verder te ontwikkelen.

Marktconforme beloning

Je werkt voor de lol, maar niet voor niks. Naast een marktconform salaris dat overeenkomt met jouw ervaring en functie, ontvang je een extra bonus op basis van de commerciële resultaten van Vicus.

Doorontwikkelen

Wij stimuleren het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Het nieuwe werken

Het is bij Vicus heel normaal om een deel van de werktijd thuis te werken of in elk geval anders dan de standaard 9 tot 5 op kantoor. Hierbij maak je gebruik van moderne faciliteiten.

Uitdagende klanten

Vicus werkt voor zowel grote organisaties als MKB bedrijven vanaf 5 medewerkers. Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze klanten.

Awards

In 2016 kregen wij de prestigieuze internationale iCMG award overhandigd in de categorie Future IT voor het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser.

Vacatures

Sollicitatieformulier

We vinden het leuk als je met ons in gesprek wilt. Vul onderstaande formulier in of bel 033 461 1196 en vraag naar Luuk Roovers of Helenus de Rijke.