Vtiger CRM versie 8.2 Q2 2024 – Fixes en upgrade Bootstrap

Het is van belang om je systemen up to date te houden. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het gebruikersgemak. We informeren je dan ook graag over de updates die uitgebracht worden.

We zijn verheugd om onze aankomende Vtiger OS versie 8.2.0 release aan te kondigen.

Belangrijkste punten: Bug fixes om problemen aan te pakken die geïdentificeerd zijn in Vtiger CRM Open Source 8.1.0 Upgrade van de Bootstrap-bibliotheek naar versie 3.4.1

De nieuwe versie, Vtiger CRM Open Source 8.2.0, is nodig om verschillende redenen:

  • Bugfixes: De nieuwe versie adresseert problemen en bugs die zijn geïdentificeerd in de vorige versie, 8.1.0. Dit verbetert de stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem, waardoor gebruikers een soepelere ervaring hebben.
  • Upgrade van Bootstrap Library: Door de Bootstrap-bibliotheek te upgraden naar versie 3.4.1 kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van de nieuwste functionaliteiten en verbeteringen die door Bootstrap zijn geïmplementeerd. Dit kan resulteren in een betere gebruikersinterface en meer flexibiliteit bij het ontwikkelen van aanpassingen en thema’s voor Vtiger OS.
  • Over het algemeen is de nieuwe versie nodig om de prestaties, stabiliteit en functionaliteit van Vtiger OS te verbeteren, wat uiteindelijk de gebruikerservaring ten goede zal komen.

Voor de release notes verwijzen we naar de website van Vtiger.com via deze link.