Magento en CRM E-Commerce Specialist

Verslagje Exact meets Magento 2 oktober te Delft #exactmeetsmagento

Na het implementeren van onze eerste klant met Exact is het ook tijd om er zelf iets meer van te weten. Dus bezocht ik deze mooie sessie van dealer4dealer en Exact in het prachtige Exact gebouw in Delft.

De sessies tijdens exactmeetsmagento.nl waren informatief genoeg met concrete beelden van wat nu speelt. Dat gaf mij in elke geval een gevoel van de gebruikersinterfaces en een globale indruk van de richting die de komende tijd gevold gaat worden.

Exact richt zich ook met name op de SaaS strategie met een ambitie om internationaal uit te rollen. Partners worden uitgenodigd om mee te doen in het internationale uitrollen.

Dealer4dealer heeft nu ook een instapmodel om eenvoudig te koppelen via een online aansluitproces. Deze werkt volledig via de restinterface. Het is mij niet precies duidelijk wat het verschil is met de huidige duurdere koppeling. Een belangrijk verschil lijkt dat de app versie echt standaard is en precies doet wat het doet, niets anders.

Ook leuk om een keer het verhaal van Transmart te horen. Leuk om de grootste klant Baxshop te horen. Jammer voor Exact dat dat een King Enterprise gebruiker is. Wel Leuk van Transmart om deze referentie hier te presenteren. Baxshop*) gebruikt Magento met het nodige maatwerk en heeft een intensieve koppeling met King.

Later meer zodra TMV live gaat!

* Baxshop is helaas (nog) geen klant van Vicus

Laat een reactie achter