Magento en CRM E-Commerce Specialist

Uw webshop en CRM op tijd SEPA-proof

SEPA heeft gevolgen voor alle ondernemers. Vanaf 1 februari 2014 is SEPA van kracht. Dat betekent dat vanaf die datum al het betalingsverkeer Europees georganiseerd is.

In heel Europa gelden dan dezelfde regels en standaarden voor rekeningnummers, overboekingen en incasso’s. Dit is veiliger, efficiënter en kan geld schelen, zeker als u internationaal onderneemt. SEPA heeft gevolgen voor uw financiële administratie, ook als u alleen zaken doet in Nederland. U heeft vast gehoord van ‘over op IBAN’. Wellicht dat u zelfs al ‘over bent’ en in uw administratie al werkt met de nieuwe IBAN rekeningnummers en BIC.

Bereid ook uw webwinkel en CRM voor op SEPA

De invoering van SEPA betekent dat de betalingsmodules van uw webshop wijzigen. Binnenkort informeren we u welke aanpassingen nodig zijn in uw Magento of Zen Cart webshop en wat Vicus voor u kan doen. Voor uw vtiger CRM-software (inkoop- en verkooporders, facturen en betalingen) geldt uiteraard hetzelfde.

De experts van Vicus helpen u verder met SEPA!

In dit nieuwsbericht en op onze site houden we u op de hoogte van relevante SEPA updates. Heeft u in de tussentijd vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen via sales@vicus.nl of bel ons op 033 461 1196.