Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus is gecertificeerde Vtiger Solutions Partner

Vicus is de officieel gecertificeerde Vitger solutions partner en reseller voor Nederland, België en Duitsland. Organisaties uit deze landen kunnen bij Vicus terecht voor directe ondersteuning of inrichting van het Vtiger CRM-systeem.

Deze samenwerking maakt Vicus niet alleen sterker, maar geeft klanten ook beter de mogelijkheid om het Vtiger CRM verder uit te breiden. Naast de open source versie bieden we nu ook de Vtiger cloud versie voor bedrijven die prima kunnen werken met een goed CRM-systeem met standaard functies.

Vicus is toegewijd om bedrijfseigenaren verder te helpen met het verbeteren van hun online marketing, verkoop en klantenserviceproces. Met onze Nederlandse servicedesk krijgt iedere klant van Vicus directe ondersteuning per telefoon of e-mail. Vicus doet ook workshops en training om werknemers te leren hoe je met de software moet omgaan en bedrijfsprocessen kunt verbeteren.

Workshops worden bij ons op kantoor of bij jou op locatie gegeven. Ook kunnen we deze workshops online verzorgen. Inmiddels hebben we ruim 16 jaar ervaring met het Vtiger CRM en bieden wij ook maatwerk om het CRM-systeem naar jou wensen in te richten. Vtiger is een professioneel CRM-systeem met veel mogelijkheden voor elke organisatie. Vtiger wordt ondersteund door een actieve gemeenschap van gebruikers, ontwikkelaars en partnernetwerken in meer dan 110 landen.

Vicus heeft inmiddels een flinke portfolio opgebouwd met gebruikers in Nederland wat in de komende jaren verder zal groeien. Wil jij ook een nieuw CRM-systeem gebruiken voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Vicus en vraag een gratis demo aan. We adviseren je graag welk pakket voor jou de beste oplossing is.